Festlige links

Står du snart og skal holde fest?

Udover at vi selvfølgelig håber I vælger at gøre festen ekstra magisk med en dygtig tryllekunstner, som kan fortrylle hele selskabet, så er det også en rigtig god ide at skabe noget ekstra sjov med et sjovt indslag eller lignende.

Hvis du er på udkig efter et par gode ideer til at peppe festen en smule op med, så er der råd at hente mange forskellige steder på nettet. En af de fortrukne kilder, som vi ofte benytter os af er siderne på listen her. Bemærk at den jævnligt vil blive opdateret med nye spændende links, så man hele tiden kan være up to date med de sjoveste måder at få ordentligt gang i festen!

Her kommer to klassikere, som ALTID gør sig fremragende til festen. De fleste kender nok begge to, men for en god ordens skyld kommer her lige en kort forklaring på, hvad de drejer sig om.

Tip en 13er

Tip en 13er er en sjov selskabsleg, hvor man skal besvare spørgsmål. Det kan omhandle alt muligt og egentlig lige det, man vælger, men det giver god mening at sikre at det er nogle spørgsmål, der omhandler noget relevant: som fx selve hovedpersonen til festen, hvis der fx er en fødselar, en konfirmand eller et brudepar.

Seddel under tallerken

Seddel under tallerknen eller seddel under tallerken er en anden klassisk festleg, som altid gør sig rigtig godt. Her vil man få en masse smil frem fra deltagerne, det er der næsten aldrig nogen som helst tvivl om. Reglerne er simple, man skriver sedler med små missioner og lægger dem under tallerknen for hver gæst. Nu skal hver gæst udfører disse missioner til festen.