Huskeliste til fødselsdagen (Opdateret)

Når der skal fejres fødselsdag for en i familien eller måske for din nære ven så er der en masse ting, der skal huskes. Selvfølgelig skal der klares en masse ting til festen, og det hele kan hurtigt blive lidt af en svær omgang at komme rundt om med mindre man starter et sted og får sat sig ned og får et ordentligt overblik over alt det, der skal nåes før fødselaren fylder år.

Husk underholdningen til festen

Nu er vi selvfølgelig på tryllekunstner-booking og derfor er noget af det første der bør være styr på underholdningen. Man behøver ikke at booke professionel underholdning som en tryllekunstner, men det er hvertfald klogt at få styr på hvad der skal ske af sjove ting til dagen.

Det kan være en sjov leg eller et indslag hvor du får vist en masse flotte slides fra fødselarens liv.

Husk gaven og et fint fødselsdagskort

Derefter så er det vigtigt at du skriver et godt fødselsdagskort til fødselaren. Der er mange måder at skrive dette på og hvis du vil skrive det perfekte fødselsdagskort så kig her. Husk at gøre det så personligt og sjovt som det er muligt. Man kan sagtens bare skrive tillykke med dagen eller lignende, men der er ikke noget der er mere sikkert og vist end at hvis du skriver en hilsen der tager relevante ting op fra fødselarens liv lige nu, så vil det blive ekstra rart at læse kortet!

Husk at få sendt invitationerne i tide

Dernæst så skal du jo også have sendt dine invitationer ud. Dette siger lidt sig selv, men problemet som mange oplever er at man kommer ud i for sen tid og derved så risikere man at rigtig mange ikke har tiden til at komme til fødselsdagen og det er jo noget af en skam som man kan undgå ved at være ude i bare lidt bedre tid.