Hvordan lærer man at trylle?

“Hvordan lærer man at trylle?” – Det er et spørgsmål som jeg har fået mange gange gennem årene, og her vil jeg forsøge at komme med et svar på, hvordan mange tryllekunstnere begynder at trylle.

Der er selvfølgelig ikke noget entydigt svar på, hvordan man begynder at trylle, så jeg kan kun besvare spørgsmålet fra min egen synsvinkel. Jeg begyndte at trylle tilbage i 2007, da jeg var med min familie i Spanien og oplevede en spansk tryllekunstner, som fik mig til at tabe underkæben efter at han fik en cigaret til at forsvinde i sin sammenknyttede hånd. Jeg var blæst bagover, og vidste med det samme at det var en følelse jeg ville kunne give videre til andre. Og sådan begyndte det! Da jeg kom hjem fra ferien var det første jeg gjorde, at søge på Google og Youtube efter tricks (sidenhen har jeg selv lavet en youtube kanal og hjemmeside, hvor man kan lære at trylle). Derfra begyndte det at tage fart og der gik ikke længe før jeg meldte mig ind i den århusianske trylleklub Magisk Club Århus. Det ene tog det andet og man begyndte at blive gode venner med tryllekunstnere over hele landet. Da jeg selv var blevet bedre og havde fået nok erfaring fra at optræde for venner og familie begyndte jeg selv at optræde til fester og andre arrangementer. Det var nervepirrende i flere uger op til mit første show og jeg var drøn nervøs, men showet gik heldigvis enormt godt, og det gav mig blog på tanden til at fortsætte.