Indslag til festen

Når man skal holde fest, så råder vi selvfølgelig ofte til at man skal booke en tryllekunstner. At booke en tryllekunstner hjælper altid med at gøre festen magisk, og til noget helt særligt. Det gode ved at booke en tryllekunstner er, som der også er blevet snakket med i vores andre artikler, at det er noget som alle kan nyde. Så uanset om man har børn med til festen, eller om der måske er folk med, der ikke er så gode til dansk, så vil de stadig få sig den bedste oplevelse. Derudover så er trylleshowet også ret så fleksibelt hvad angår tidspunktet, da man kan ligge det stort set alle tidspunkter på dagen eller til festen.

Det betyder i praksis at hvis man føler at der er lidt for tidligt at ligge det før nogle af gæsterne er blevet sat ved bordet og fået stillet den første sult, så kan man blot vælge at lægge showet en anelse senere på dagen. Der er fordele ved alle tidspunkter, og hvis man vælger at ligge det først på dagen, så vil det bare fungere som en tidlig stemningsbooster, der hiver stemningen op til resten af festen, og hvis man vælger at holde det senere, så vil det også passe perfekt ind her, hvor der måske kommer en naturlig pause som kan fyldes ud med noget stærk og sjov magi!

Liste med sjove indslag

Men det er selvfølgelig også en mulighed at man vælger at stå for underholdningen selv og det har vi selvfølgelig fuld forståelse for! Det kan også være rigtig sjovt og man kan sagtens lave nogle indslag selv som får alle engagerede i legene og giver et stort smil på læben.

  • Margrethe skål. Skriv kendte personer på små lapper papir. Nu skal man trække en lap papir og mime den kendte person.
  • Sedler under tallerknen. Læg små sedler med opgaver på under hver gæsts tallerken.
  • Lav et trylletrick. Ja! Du kan faktisk også lave dit eget lille min trylleshow. Her skal du bare gå hjem og finde de kort, som du normalt bruger til fx at få lagt en 7 kabale. Hvis ikke du kan finde nogle kort er det nemt at gå ned i den nærmeste Spar eller Føtex, hvor der helt sikkert vil kunne findet nogle almindelige spillekort. Man skal være opmærksom på at størrelsen kan variere lidt, men som en hvilken som helst tryllekunstner alligevel vil råde dig til, så gælder det om at træne! Hvis man har kort liggende kan de i øvrigt altid blive brugt til at spille nogle sjove spil eller lægge en hyggelig kabale.
  • Armbånds legen. Alle får et armbånd eller måske blot en elastik som de skal putte om håndledet, så det er synligt. Nu må ingen sige ordene “ja” eller “nej”. Hvis man kommer til det, skal man aflevere sit bånd til personen, som fik en til at sige det.

Hvis du mangler flere ideer til sjove festlege og lignende, så anbefaler vi at tage et nærmere kig på en side som festleg.dk, der har samlet nogle af de sjoveste indslag og lege, man kan lave til alle typer af fester!