Konfirmationstiden nærmer sig!

Så er det ved at være tiden på året hvor mange danske unge får lov at komme ind i de voksnes rækker. Det er selvfølgelig konfirmation sæsonen, der snart er over os. Det betyder for mange forældre landet over at der er en masse ting, der skal klargøres og planlægges således at det bliver en så god og uforglemmelig dag som muligt. Mange vælger at booke underholdning udefra, og hvis du vil sikre at dagen bliver ekstra magisk, så kan det altid anbefales at vælge en tryllekunster, der kan sikre at dagen bliver et hit for alle gæsterne og sørger for at jeres konfirmand bliver stjernen i showet! Læs mere om at booke en tryllekunstner til konfirmationen her.

Men udover at booke underholdning, så er der også en hel del andre ting, der skal sørges for før at man kan sætte sig roligt tilbage i stolen og nyde dagen. Det vil vi komme mere ind på i denne artikel, og vil give en lille gennemgang af nogle af de vigtigste ting, som man ofte kan glemme i det store virvar af andre ting, der skal huskes.

Skriv en tale

Først og fremmest vælger de fleste at holde en tale for konfirmanden. Dette er en tradition ved de fleste konfirmationer, og det er en god måde at få konfirmanden i centrum på og samtidig få muligheden for at fortælle lidt mere om konfirmandens personlighed, sjove og måske pinlige vaner og episoder som man har lyst til at dele med alle gæsterne, der selvfølgelig har vedrørt konfirmanden. Til dette formål kan det også være en god ide at give nogle kloge ord med på vejen til konfirmanden. Dette kan være nogle kloge ord om livet som måske vil hjælpe konfirmanden senere hen i livet. Hvis man søger sådan nogle kloge ord, så kan man helt sikkert få inspiration fra siden her, som har en stor samling med nogle af de bedste citater og ordsprog om alt mellem himmel og jord.

Lav et sjovt indslag

Derudover skal man huske at få lavet et sjovt indslag eller to. Her er der rigtig mange forskellige muligheder at vælge og vi vil ikke gå så meget i dybden med det her, men derimod fortælle mere om det i et indlæg senere. Men det er dog værd at nævne nogle af de populære muligheder som fx at arrangere en tip en 13er som er en klassisk leg, hvor man kan lade spørgsmålene dreje sig om konfirmanden. Det er også sjovt at udsætte konfirmanden for nogle challenges for at teste hvor voksen han eller hun egentlig er. Man kan kombinere dette med en præmie af måske 100 kr., for hver gang konfirmanden klare udfordringen.