Magisk underholdning i konfirmationsgave

Det er januar, og det betyder at vi snart nærmere os perioden for de årlige konfirmationer. Hvert år er der omtrent 50.000 nye konfirmander i Danmark, og det er ofte en periode, der er travl for vores tryllekunstnere, da det altid er en unik og uforglemmelig gave at give konfirmanden et trylleshow i gave. De fleste vil nok forbinde konfirmationsgaver med penge og andre fysiske genstande, men noget af det bedste man kan give er en oplevelse, som vil blive husket som et stærkt minde. Et trylleshow kan lige præcis sørge for dette!

Der er mange ting, der skal gøres klar til konfirmationen. Invitationer skal sendes ud, bordplanen skal laves, lokalet skal findes, gaver skal købes og så skal man selvfølgelig have sørget for, at konfirmationen bliver spicet op med et par sjove og morsomme indslag. Til de fleste konfirmationer, vil der være en masse sjove sange, som på en humoristisk og musikalsk måde får fortalt om konfirmanden og ligeledes vil der være et par taler fra mor, far og andre tætte familiemedlemmer eller venner. Konfirmanden slipper måske heller ikke for at blive udstillet på slap line i et par sjove og pinlige indslag. Alle disse er altid skægge og det er altid sjovt at høre sjove historier og andet fra konfirmandens liv, men hvis man vil sørge for at skille sig ud fra mængden af andre konfirmationer, så kan det være en god ide at tænke ud af boksen. Dette kan nok ikke gøres bedre end at booke en tryllekunstner, som i en halv times tid (variere lidt fra tryllekunstner til tryllekunstner), kan sørge for at konfirmanden og gæsterne bliver underholdt fuldt ud og får lov at grine af deres lungers fulde kraft! Tag et kig på nogle af vores tryllekunstneres promo videoer, og få et indblik i, hvilke reaktioner I kan forvente til jeres konfirmation.

Få konfirmanden i centrum

De fleste af vores tryllekunstnere har flere års erfaring med at optræde til konfirmationer over hele landet. Med denne erfaring i bagagen vil enhver af vores tryllekunstnere være i stand til at tage jeres konfirmation til nye højder. Desuden vil trylleshowet altid centrere sig om konfirmanden, og hvis der evt. er et par sjove informationer, som man vil have mixet ind i showet kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Det er med andre ord et konfirmationsindslag, som bliver meget svært at toppe, og herunder har vi samlet en række referencer og reaktioner, som vi har fået efter at have sendt en tryllekunstner afsted til konfirmationen.

“Tusind tak for det! Vi havde booket en tryllekunstner til vores datters konfirmation, og jeres tryllekunstner formåede at få indfanget alle gæsters opmærksomhed fra første sekund. Vi fik mange glade tilbagemeldinger efter showet, og alle syntes vist at det havde været et super godt indslag.”

“Det var en bragende succes. VI havde bestilt en tryllekunstner fra Tryllekunstner-booking og det blev en magisk oplevelse, som vi kunne se, at alle gæsterne nød. Især vores søn fik sig en gave, som gjorde konfirmationen endnu bedre. Og som prikken over i’et lærte tryllekunstneren et trick til børnene efter showet. Stor anbefaling herfra, og fra resten af vores 42 gæster!”

Kunne I tænke jer at give jeres konfirmand en konfirmation, som vil blive gjort helt magisk og uforglemmelig? Magien er kun et klik væk – tag et kig på tryllekunstner til konfirmation.