Om Tryllekunstner Booking

VI GØR JERES FEST MAGISK

Hos Tryllekunstner Booking har vi en mission, der lyder at levere den perfekte underholdning til fester og events over hele landet. Den rette tryllekunstner kan gøre jeres fest til noget helt specielt: jeres gæster vil få grinet til lattermusklerne er ømme og sidde i forundring når virkeligheden bliver bøjet.

Anders Møller er indehaveren af siden og er desuden selv tryllekunstner med mere end 10 års erfaring. Det er der flere fordele i for vores kunder: først og fremmest betyder det at Anders har et tæt netværk af de dygtigste tryllekunstnere i landet – dem som I kan booke gennem siden. Desuden betyder det, at Anders har et unikt indblik i, hvad der virker bedst til alle slags fester, og med den viden kan I altid føle jer sikre på, at I får den helt rette magiske performer ud til jeres arrangement når I benytter Tryllekunstner Booking.

HVORFOR VÆLGE OS?

  • landets bedste tryllekunstnere
  • Tilpasses altid jeres fest
  • Billige priser
  • God og hurtig service!

“Den rette tryllekunstner kan gøre jeres fest til noget helt specielt”

KONTAKT NU

Kundeudtalelser

Gennem Tryllekunster-booking hyrede vi tryllekunstneren Simon Olesen til at give vores fest et magisk pust. Showet var en fornøjelse at opleve og ligeledes var det at snakke med Anders, der hjalp os med at finde den helt rette performer. Vi sender de varmeste anbefalinger!

Gitte Mogensen, Fødselsdag

Vi har været meget glade for den service vi har modtaget af Anders. Vi blev guidet hele vejen gennem processen og fandt frem til den helt rette underholdning til vores fest! Det hele forløb hurtigt og professionelt. Vi er meget tilfredse!

Jesper, Privat arrangement

Helt fantastisk aften, der sad lige i skabet! Servicen fra Tryllekunstner Booking var i tip top og tryllekunstneren formåede at få os allesammen til at more os gevaldigt!

Lars Steffanson , Firmafest

Det var en fornøjelse at benytte Tryllekunstner Booking til at få Peter ud at optræde til vores datters konfirmation. Det hele forløb til UG!

Ulla Bech , Konfirmation

Serviceniveauet hos Tryllekunstner Booking er i top klasse. Jeg kontaktede Anders om morgenen med en forspørgsel og allerede et par timer senere havde vi booket en tryllekunster. Showet var magisk og tryllebandt alle fra første sekund – både børn såvel som voksne. Alle gæsterne var ellevilde, så det var en sikker succes. Tusind tak for hjælpen!

Jørgen L. Fedder, Fødselsdag

Hej Anders. Tusind tak for at være med til at gøre vores fest til noget helt særligt. Dit show var super godt, og du fangede lynhurtigt stemningen. Alle gæsterne var utrolig godt underholdt gennem dit fælles show og med det efterfølgende “close-up”-magi. Som arrangør følte man sig virkelig i trygge hænder! Tak for denne gang!

 Jan ,Firmaevent