Ud over en tryllekunster, hvad skal man så huske til festen?

Står du og skal holde fødselsdagsfest og har husket tryllekunstneren, men stadig er i tvivl om hvad du skal huske omkring bordplan, bordkort og pynten til din fødselsdagsfest, vil vi prøve at hjælpe dig.

Når du skal holde en større fødselsdagsfest, er det en god ide med en bordplan. Først og fremmest er det en god i de at starte med og finde ud af hvordan folk skal sidde. Skal de sidde ved lange borde? Runde borde? Eller i en hestesko?

Ved en mindre fødselsdagsfest vil det være en god ide at sætte gæsterne ved et lang bord. Det kan hurtigt virke tomt hvis man vælger at placere folk ved forskellige borde. Er det derimod en større fest du skal holde, kan det være en fordel at sætte folk ved forskellige borde, eventuel runde borde. På den måde kan man sætte folk i grupper, som kan snakke sammen. Ved at det er runde borde, er det hele også lidt mere intimt og man sidder ikke mange ved et langt bord og snakker i munden på hinanden.

Skal du afholde fødselsdag? Få ideer til hvordan I holder en sjov og mindeværdig fødselsdag her.

Hold styr på gæsterne med bordkort

Når du har styr på selve bord opstillingen til dine gæster og du har noteret alle ned der kommer, skal det store puslespil i gang med, hvor folk skal sidde henne. En god ide er at sætte folk alt efter deres funktion og behov til festen. Har du nogle ældre gæster der måske er svært gående eller nogen med små babyer, kan det være klogt ikke at placere dem for langt væk fra udgangen. Begynder den lille og græde, er det meget rart ikke at skal gå igennem hele festlokalet, før man kan komme ud.
Har du en gæst der skal hjælpe lidt til, til festen, kan det også være en god ide at placere den person, så han/hun kan komme ud og frem og tilbage, uden at skal forbi en masse andre.

Når du har styr på bordplanen, skal gæsterne også vide hvor de skal sidde til festen Her er bordkort en rigtig god løsning. Det ser både fint ud som pynt til dit bord og samtidig en elegant måde at vide dine gæster hvor de skal sidde henne.

Er du i gang med forberedelserne til konfirmationen? Få forslag til super sjove underholdningsforslag og meget mere til konfirmationen her.

Underholdning til gæsterne 

Nu har du fået lidt inspiration til alt det praktiske i forhold til bordplan til din fest, så nu kan du fokusere mere på underholdningen til dine gæster.

Med disse forslag er du garanteret en fødselsdag hvor dine gæster bliver godt underholdt og helt sikkert vil tænke tilbage på din fødselsdag som noget specielt.