En tryllekunstner til jeres næste event

At vælge en tryllekunstner til at stå for underholdningen til sin fest eller event er med garanti altid en sikker ide – sålænge man vel og mærke lejer en professionel tryllekunstner. Her på tryllekunstner-booking.dk, har vi samlet nogle af landets absolutte elite indenfor faget, og man er derfor altid i trygge hænder, når man booker en tryllekunstner gennem os.

En tryllekunstner til alle lejligheder

En tryllekunstner passer godt ind i alle slags selskaber. Hvad end man skal afholde en fødselsdag for fødselaren, en julefrokost for sine ansatte, en konfirmation for sin søn eller datter etc. så kan en tryllekunstner altid sørge for at festen bliver taget op i helt nye højder med magisk underholdning, som på en og samme tid vil imponere, forundre og ofte få jeres gæster til at grine i vilden sky. En tryllekunstner har, modsat andre underholdningsformer, evnen til at henvende sig til alle aldersgrupper og samtidig få mange tilskuere indblandet i showet på en sjov måde, så alle har en fest! Ligeledes trylleriet enormt visuelt: forestil dig bare når kort skifter kulør, bolde forsvinder og dukker op de mest umulige steder, rubiks terninger bliver løs blot ved et ryst med hånden, pengesedler forsvinder (og afleveres tilbage), valgte kort dukker sammenfoldet op i citroner og meget meget mere. Det er altid en fornøjelse af være vidne til når en professionel tryllekunstner slår sig løs og gør det umulige muligt, og det er noget som vil gøre selv den mest skeptiske tilskuer blød i knæene. Magiens visuelle natur gør ligeledes at det er underholdning, som vil være sjovt for alle gæsterne – på tværs af kulture, sprog osv. vil alle kunne nyde den magiske underholdning i fulde drag. Som nævnt i starten vil trylleriet passe godt ind i alle rammer, og herefter vil de forskellige muligheder blive gennemgået for uanset hvilken fest, der skal afholdes.

Fødselsdagen

Et trylleshow vil især passe godt ind til fødselsdagen. Hvad end man skal afholde fødselsdag for sin 18-årige søn eller måske for svigermekanikken, som fylder år, så er er der altid garanti for at fødselaren vil få en gave, som helt sikkert vil blive værdsat. Tryllekunstneren vil ofte skræddersy showet til fødselsdagen og således kan man sørge for at oplysninger – pinlige såvel som søde eller sjove, kan blive flettet ind i showet og på den måde gå perfekt i spænd med de resterende indslag på dagen. Der er mange indslag man kan vælge, til at spice fødselsdagen op, og der er ingen tvivl om, at det også altid er en sjov ide, selv at stå for en række sjove taler eller sange. Men der er sjældent noget, der kan give gæsterne og fødselaren en sjovere oplevelse ind når en tryllekunstner først indtager scenen og tryllebinder tilskuerne. Læs meget mere om at booke en tryllekunstner til fødselsdagen her, og tag send en forspørgsel på en af vores kunstnere, eller spørg os til råds så vi sammen kan finde den tryllekunstner, der passer bedst ind til netop jeres fødselsdag.

Julefrokosten

At få en tryllekunstner ud til julefrokosten er ligeledes aldrig til at tage fejl af. Her er man garanteret en sublim oplevelse, som går godt i spænd med den festlige julestemning. Der er et hav af muligheder at vælge, når man som arrangør, har fået tildelt opgaven, at finde underholdningen til årets store julefest. man kan selvfølgelig vælge at booke festligt musik, eller hyre en komiker, til at sætte stemningen igang. Men en tryllekunstner kan som ingen anden underholdningsform underholde alle på samme tid, og samtidig sørge for at eventuelt en chef kommer på lidt slap line foran resten af publikum – ofte med højlydt latter til følge. Og der er da også mange andre gode grunde til at vælge netop en tryllekunstner til sin julefrokost. Først og fremmest så er det altid det perfekte indslag at begynde julefrokosten med. Hvis man ligger trylleshowet før eksemelvis forretten eller hovedretten er man sikker på at stemningen er sat, for et aften i højeste gear. Ligeledes er det en alletiders ide, hvis ikke alle gæsterne kender hinanden på forhånd. De magiske og umulige effekter giver en masse at snakke om efterfølgende, så det er altid en effektiv ice breaker, som hurtigt får folk i snak. Der er med andre ord et væld af grunde til, at netop en tryllekunstner er en effektiv og sikker måde at hive den årlige julefrokost op på et nyt niveau. Læs mere om en tryllekunstner til julefrokosten lige her.

 

OBS: Vi vil stærkt anbefale at man booker showet (det gælder iøvrigt uanset, hvilken form for underholdning man vælger), så det ligger relativt tidligt på aftenen. Julefrokoster er fyldt med højt humør og en masse alkohol, og hvis man der ryger for mange snaps indenbords kan det blive svært for performeren at få hele selskabet i ro, så alle kan nyde underholdningen. Bare et lille tip;)

Læs med i 2. del, som går i dybden med trylleshows til konfirmationen og privatfesten. Tak fordi du læste med, og som altid er du velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp til at vælge en tryllekunstner til jeres næste event!