En tryllekunstner til sit event, DEL 2

tryllekunstner til sit event

Vi fortsætter fra hvor vi sidst slap i første del af dette indlæg. I sidste indlæg gennemgik vi et par af arrangementstyperne fødselsdag og julefrokost, og denne gang vil vi sætte konfirmation, privatfet, firmafest og også magisk underholdning til jeres næste messestand under loop. Hver sektion vil gå mere i dybden med, hvad en tryllekunstner kan gøre til en bestemt arrangementstype. Der er nemlig en lille forskel på, om man booker en tryllekunstner til konfirmationen eller måske booker en magisk entertainer til firmafesten. Det siger måske sig selv, men der er selvfølgelig et par forskellige hensyn der skal tages, alt efter hvilket arrangement, man skal afholde. Lad os komme igang! OBS: ved hver sektion, står der et link, som tager dig videre ind til den enkelte sektion på hjemmesiden, for et givent arrangement.

Konfirmation

En tryllekunstner til konfirmationen er altid et forrygende indslag, og der er ingen tvivl om at det vil være en kærkommen overraskelse som alle vil tage imod – gæster såvel som konfirmanden selv. Uanset hvor mange gæster der er inviteret med til konfirmationen vil tryllekunstneren kunne formå at gøre dagen endnu mere uforglemmelig. Et trylleshow til konfirmationen passer ind både før og efter hovedretten, og der er for de fleste shows kun behov for et lille stykke gulvplads hvor fra alle kan se. Trylleshowet plejer at vare en halv times tid, og uanset hvilken tryllekunstner, man vælger, så vil der være fart over feltet, stærk magi, og selvfølgelig vil der være fokus på konfirmanden så han eller hun bliver inddraget i showet på en sjov og behagelig måde. De fleste af vores tryllekunstnere sørger også for at tilpasse konfirmations showet præcist til festen, og der vil således ofte kunne flettes nogle sjove, pinlige og søde oplysninger ind om konfirmanden gennem showet. Læs mere om mulighederne her for at booke en tryllekunstner til konfirmationen. Husk, at det er omkring januar og februar man bør booke artisten, da kalenderen hurtigt bliver fyldt ud!

Privatfest

En tryllekunstner til privatfesten er ligeledes en uovertruffen oplevelse, som vil blive snakket om længe efter festen er overstået. Uanset om man holder reception, en hyggelig fest for et par nære venner, herre – eller kvindefrokost, så er det altid en succes at få en tryllekunstner til at give festen et magisk pust. Mange vælger selv at stå for underholdning til deres privatfest, og man kan selvfølgelig sagtens vælge at lave et par sjove indslag selv, men hvis man vil gøre lidt ekstra for, at eventet eller festen bliver en oplevelse, som man husker tilbage på med et stort smil på læben, så er der garanti for at en tryllekunstner kan skabe præcist den følelse og stemning blandt jeres gæster. Læs meget mere her på tryllekunstner til fest.

 

Firmafest

En tryllekunstner til firmafesten kan være med til at sætte stemningen i højeste gear, således at resten af festen vil køre som på skinner. På den måde kan arrangøren blot sætte sig tilbage i stolen og lade festen udfolde sig på den mest magiske og optimale facon. Til firmafesten bør man altid stile efter at give kollegaerne en oplevelse, som vil blive snakket om på arbejdspladsen i lang tid frem, og som vil tiltrække opmærksomhed, og derfor bør man altid overveje at booke professionel underholdning frem for selv at stå for noget hjemmelavet gøgl som et par små selskabslege, som måske er sjove i øjeblikket, men som desværre hurtigt vil blive glemt igen. Derfor anbefaler vi at man vælger en tryllekunstner: vi har mange tryllekunstnere, som har specialiseret sig specifikt indenfor kunsten at optræde til firma arrangementer. Tryllekunsteren blander ofte humor og komik ind i showet, og der vil derfor være jokes, som er specifikt rettet mod et voksent publikum, og som vil gøre at det bliver en fælles grineoplevelse uden lige, samtidig med at der vil være mystik og magi blandet ind i showet. Desuden vil man nemt kunne få flettet et evt. brand eller slogan ind i showet, hvis man fx vil sørge for at et bestemt budskab bliver banket ind i gæsterne bevidsthed, eller hvis man har gæster fra andre firmaer, som man vil gøre et ekstra stærkt indtryk på. Vores tryllekunstnere kan få blandet et evt. slogan ind i showet på en naturlig og sjov måde så det vil forstærke budskabet. Læs meget mere på tryllekunstner til firmafesten.

Tak fordi du læste med. Vi håber at du har fået nogle ideer omkring, hvad det vil sige at booke magisk underholdning til sit event uanset om der er tale om en konfirmation, fødselsdag, firmafest eller lignende. Husk, at I altid er mere end velkomne til at tage fat i os på telefon eller bruge vores kontaktformular ude i højre side øverst på denne side. Vi glæder os til at høre fra dig!