Tryllekunstner typer

tryllekunstner typer

Hvilken tryllekunstner skal man vælge?

“Hvilken tryllekunstner kan I anbefale til vores arrangement?”

Dette er spørgsmålet, som vi ofte bliver stillet, og det er der selvfølgelig en god grund til – man vil selvfølgelig sørge for at man får valgt den tryllekunstner, som kan give ens arrangement den bedstmulige oplevelse, så lokalet kommer til at emme af magi! Vi har hos Tryllekunstner Booking, samlet nogle af landets førende tryllekunstnere, og vi har kun tryllekunstnere på siden som har flere års erfaring med at optræde for publikummer over hele landet. Der er derfor altid garanti for, at I får en oplevelse, som vil give jer og jeres gæster en oplevelse uden lige, hvis I vælger at booke en tryllekunstner her fra siden. Når det er sagt, så har hver af vores tryllekunstner deres helt egen unikke stil, og hvor nogle af tryllekunstnerne lægger stor vægt på højt tempo og mange magiske effekter, så krydre andre deres shows med et væld af jokes og låner således elementer fra komikkens verden. Andre vælger at optræde på klassisk tryllekunstnermaner, og lægger vægt på rene og utrolig stærke effekter, som uden tvivl vil få jeres gæster til at tabe munden i forundring. Her vil vi gennemgå nogle af de typer af tryllekunstnere vi har hos Tryllekunstner Booking, så I nemmere kan vælge, hvilken tryllekunstner I vil leje til jeres næste festlige lejlighed. Hvilken tryllekunstner man vælger, kommer nemlig langt hen af vejen ud på smagssag, og hvilken type gæster man får på besøg til festen.

Standup tryllekunstner

Standup trylleren lægger vægt på, at gæsterne først og fremmest skal have sig en fest. Denne form for tryllekunstner blander et virvar af jokes ind i showet. Der holdes selvfølgelig hele tiden fast i udgangspunktet – nemlig at showet består af en række stærke og visuelle magiske umuligheder, men disse bliver hjulpet på vej af skarp humor og velplaceret jokes, som altid sender publikum til tælling, så de får sig en grineoplevelse, hvor mavemusklerne ikke får et sekunds pause. En stand-up tryller er især god til firmafesten, og også til privat arrangementet, hvor der er et voksent publikum som især kan værdsætte de veltimede jokes og de magiske effekter. Af stand-up tryllere kan bl.a. nævnes Kim Andersen og Sunny Cagara, som begge er nogle af de bedste indenfor netop denne gren af magien.

Den klassiske tryllekunstner

Den klassiske tryllekunstner graver ind til essensen af det, som tryl i sin helhed går ud på: nemlig at imponere publikum med magiske effekter, som får publikum til at betvivle, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre. Dermed ikke sagt at publikum ikke får motioneret lattermusklerne, men det er her de stærke effekter der er i føresædet, og det er altid betagende at se, når virkligheden bøjes, og ting svæver, dukker op i de mest umulige steder, skifter facon, forsvinder etc. Den klassiske tryllekunstner har en bred vifte af værktøjer, og publikum vil således både blive betaget af utrolige korttricks, tricks med mønter, cigaretter, hverdagsobjekter og andre almindelige genstande såvel som større objekter. Eksempler på klassiske tryllekunstnere er fx Morten Deurell og Andreas.

 

Familie tryllekunstner

Familie-tryllekunsteren fremfører et show som kan nydes af alle tilskuerer – store som små, og uanset hvilke gæster, man har inviteret til sin fest, kan man lade tryllekunstneren tage over, da denne altid vil kunne underholde selskabet, så der bliver spredt en magisk atmosfære som lægger sig over selskabet resten af aftenen og sikre at festen forbliver på et højt niveau, hvor latter og hygge fylder lokalet. En tryllekunstner af denne type vil have publikum i fokus, og der er fokus på høj publikumsinteraktion, højt tempo, og en masse magiske effekter, som kan nydes af alle aldre. Her kan bl.a. nævnes Peter Andreas og Michael Frederiksen.

Mentalisten

Mentalisten bruger tankernes kraft til at underholde g betage publikum med. Forstil dig at få aflæst din pinkode eller få fortalt et minde fra din barndom, som du blot har tænkt på. Det er i korte træk nogle af de tankelæsnings effekter, som man kan forvente når en tankelæser først begynder at åbne op for sit repetoire. Her kan alt ske, og den ene mere umulige effekt overtager efter den anden. Mentalisten har mange snedige teknikker at gøre brug af, og bl.a. bliver publikums underbevidsthed brugt, som et af det stærkeste våben til at påvirke og motivere tilskueren til at tænke og opføre sig i forskellige mønstre som mentalisten bestemmer. Af dygtige mentalister kan bl.a. nævnes Jan Hellesøe og Karsten Sørensen, som er blandt landets førende.

 

Det var lidt om de forskellige stilarter af tryllekunstner vi har hos os. Du kan iøvrigt læse meget mere om de forskellige tryllearter lige her. Vi håber at du har fået lidt mere brugbar info, og som altid er du mere end velkommen til at forhøre dig, hvis du har spørgsmål, eller behov for hjælp til at finde frem til netop den tryllekunstner, som vil kunne gøre jeres næste arrangement magisk og underholdende! Brug enten kontaktformularen her på siden eller gå til kontakt siden, og udfyld en mere dybdegående kontaktformular, så vi hurtigere kan finde frem til den helt rigtige. Vi svarer lynhurtigt, og som regel er det indenfor et par timer, efter vi har modtaget din forspørgsel.