• Jan Hellesøe
  • Tryllekunstner
  • Video

Jan Hellesøe

Tankelæsning, fra en af verdens bedste!

Du har garanteret allerede stiftet bekendtskab med Jan Hellesøe gennem hans populære tv-show Fuckr med Dn Hjrne, hvor Jan får læser tanker på kendisser og gør det umulige muligt. Jan Hellesøe er en af landets førende mentalister, og han udnytter tankelæsnings teknikkerne til at forundre sit publikum med i shows over hele landet!

Jan Hellesøes show er en unik og særpræget oplevelse ind i mentalistens verden. Jan guider sit publikum gennem et intimt og fascinerende show, som hen af vejen er krydret med en stor portion humor. Jeres gæster vil sidde og forundres over det ene mere umulige tankelæsnings-eksperimenter efter det andet. Gennem showet vil Jan også demonstrere en række utrolige hypnose-teknikker. Det er et yderst spændende og utroligt show som I har i vente, og Jan vil få jer til at sætte store spørgsmålstegn ved jeres egen sans for, hvad der egentlig kan lade sig gøre.

Derfor er Jans show altid en succes!
Jan levere et magisk show, spækket med psykologiske effekter af fineste karakter. Det er sofistikeret underholdning, som jeres gæster vil nyde i fulde drag. Jan Hellesøe optræder på både dansk og engelsk, og hans show varer mellem en halv time og tre kvarter. Giv jer selv og jeres gæster en utrolig oplevelse og book Jan til jeres næste event.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Kristian Skovbo

Anders Lilleøre

Andreas Larsen