Kim Andersen
Tryllekunstner
Video
book tryllekunstner

Kim Andersen

Fænomenal magi i bizarre klæder

Tryllekunstner Kim Andersen er garant for unik og stærk underholdning, som jeres gæster absolut vil elske! Kim Andersen sørger altid for at jeres gæster får sig en fælles grineoplevelse, fra det første sekund han indtager scenen.

Kim Andersen skiller sig i høj grad ud fra mængden af andre tryllekunstnere idet han blander utrolige og umulige kunster med virkelige stunts. Alt kan ske i Kims show, og et af hans mest efterspurgte numre er tricket, hvor han stikker en gaffel i næsen på sig selv (!). Det er et show, som simpelthen må opleves, for at forstå hvorfor alle tilskuere altid elsker at blive draget ind i Kims særprægede univers af skøre og magiske påfund!

Passer til enhver lejlighed
Kim er en garvet performer, og han har mere end 15 års erfaring med at optræde på scener over hele landet. Han optræder til både firma – og privatarrangementer, og han optræder enten med et fællesshow for alle tilskuere på samme tid, eller et mere intim close-up show, hvor gæsterne får muligheden for at opleve magien på helt tæt hold. Brug gerne kontaktformularen herunder, hvis du vil høre mere om, hvilket show, passer bedst ind i jeres rammer.

BLIV KONTAKTET

Send os en uforpligtende forspørgsel på Kim Andersen allerede idag. Kim Andersen kan sørge for at give jeres gæster en unik oplevelse, som de aldrig har set før. Kims show er altid en succes!

Lignende entertainere

  • SImon Olesen
    Magisk comedy, som tager jeres gæster med storm!
  • Karsten Sørensen
    Tankevridende og inspirerende entertainer
  • Klaus Mulbjerg
    Hårdtslående magi i højt tempo!
SE ALLE ENTERTAINERE

Book en Tryllekunstner

Book en tryllekunstner til jeres næste fest fra Tryllekunstner-booking .dk. Gør jeres event magisk og uforglemmeligt!