• Kim Andersen
  • Tryllekunstner
  • Video

Kim Andersen

Fænomenal magi i bizarre klæder

Tryllekunstner Kim Andersen er garant for unik og stærk underholdning, som jeres gæster absolut vil elske! Kim Andersen sørger altid for at jeres gæster får sig en fælles grineoplevelse, fra det første sekund han indtager scenen.

Kim Andersen skiller sig i høj grad ud fra mængden af andre tryllekunstnere idet han blander utrolige og umulige kunster med virkelige stunts. Alt kan ske i Kims show, og et af hans mest efterspurgte numre er tricket, hvor han stikker en gaffel i næsen på sig selv (!). Det er et show, som simpelthen må opleves, for at forstå hvorfor alle tilskuere altid elsker at blive draget ind i Kims særprægede univers af skøre og magiske påfund!

Passer til enhver lejlighed
Kim er en garvet performer, og han har mere end 15 års erfaring med at optræde på scener over hele landet. Han optræder til både firma – og privatarrangementer, og han optræder enten med et fællesshow for alle tilskuere på samme tid, eller et mere intim close-up show, hvor gæsterne får muligheden for at opleve magien på helt tæt hold. Brug gerne kontaktformularen herunder, hvis du vil høre mere om, hvilket show, passer bedst ind i jeres rammer.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Peter Andreas

Michael Frederiksen

Klaus Mulbjerg