• Kristian Skovbo
  • Tryllekunstner
  • Video

Kristian Skovbo

Forrygende magi leveret med en stor portion humor!

Kristian er en af landets absolut dygtigste tryllekunstnere, og han har da også +15 års erfaring med at give sine tilskuere en magisk oplevelse, hvor der foruden utrolig magi er stort fokus på at folk får grinet godt og grundigt igennem!

Kristians show fungerer godt til alle slags fester, og hvad end der skal sættes gang i julefrokosten, fødselsdagen, firmafesten eller brylluppet, så kan Kristian sørge for at jeres gæster får sig en oplevelse, som vil blive snakket om længe efter. Kristian har optrådt som professionel tryllekunstner siden han begyndte tilbage i 1999. Siden da har han underholdt publikummer over hele landet og det er ikke svært at se, hvorfor Kristian Skovbo er en publikumsfavorit: han underholder med et hylende morsomt sjov, der blander stærk magi og comedy, og selv den mest skeptiske tilskuer må se sig dybt betaget, når Kristian først går igang!

Stand-up eller close-up show
Kristians show fungerer perfekt til stort set en hvilken som helst anledning. Og uanset om det er et mere personligt setting med 10 gæster eller en stor firmafest med +200 gæster, så ved Kristian hvordan man skal give gæsterne en unik, personlig, stærk og sjov oplevelse. Kristian veksler mellem et show i større format og et close-up show. Dette afhænger af antallet af gæster, men fælles for begge er at Kristian medbringer alt selv, og arrangørerne kan derfor sætte sig tilbage i stolen og nyde showet i fulde drag med resten af gæsterne.

    

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Mads Fencker

Klaus Mulbjerg

David Tholander