Morten Duerell
Tryllekunstner
Video
book tryllekunstner

Morten Duerell

Magisk underholdning af fineste karakter!

Morten Deurell er en erfaren performer indenfor sit fag, og med sine mere end 16 års erfaring i bagagen, ved Morten Deurell alitd, hvordan man skal give publikum en oplevelse, som på én og samme tid er både magisk og underholdende. Morten besidder en unik evne til at mixe situationskomik med sine magiske numre og det resulterer i underholdning, som alle vil nyde fuldt ud!

Info om Morten

Morten er en af landets fineste stand-up tryllere og bl.a. har han vundet Tribini prisen tilbage i 2016. Det er en pris som kun uddeles til landets dygtigste performere. Mortens trylleshow er altid en fornøjelse at opleve, og det tager da også sit udspring i Morten baggrund som professionel skuespiller. Denne baggrund i skuespiller-faget kan mærkes med det samme Morten træder ind på scenen, da Morten derved optræder med ekstra nærvær og han ved hvordan enhver situation kan presses til det yderste for optimal underholdningsværdi!

 

Mortens show varer ca. en halv time, og det passer ind til ethvert arrangement. Morten kan skræddersy sit show til enhver lejlighed, så har I fx en fødselar eller konfirmand, der skal i centrum, kan Morten snildt klare dette.

BLIV KONTAKTET

Send en forspørgsel på Morten Deurell, hvis han skal tage jeres næste fest med storm og give alle gæsterne en magisk overraskelse. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Lignende entertainere

  • Kristian Skovbo
    Forrygende magi leveret med en stor portion humor!
  • Jan Hellesøe
    Tankelæsning, fra en af verdens bedste!
  • Marius Bach
    16 år og møg grineren!
SE ALLE ENTERTAINERE

Book en Tryllekunstner

Book en tryllekunstner til jeres næste fest fra Tryllekunstner-booking .dk. Gør jeres event magisk og uforglemmeligt!