Sunny Cagara
Tryllekunstner
Video
book tryllekunstner

Sunny Cagara

Hysterisk sjov og en af landets dygtigste!

Sunny Cagara er en af landets førende entertainere, og han giver sit publikum en fest med høj latter og umulige effekter, som får publikum til at sidde tilbage i dyb forundring. Selv den mest skeptiske tilskuer må overgive sig, når først Sunny indtager scenen med sin sædvandlige charme og hylende morsomme personlighed.

Sunny har optrådt på scener over hele landet. Han er en flittigt benyttet entertainer i TV (du kender ham måske fra en af hans utallige besøg i Aftensshowet eller måske da han kom til semi-final i Danmark har Talent), og har desuden underholdt publikummer over hele kloden. Sunny bliver desuden ofte benyttet som tricktyvsekspert, og han har ofte holdt foredrag for bl.a. det danske politi. Sunny inkorporer ofte sine tricktyverier i sit show, og det betyder at alt fra ure, punge og slips forsvinder. I kan dog slappe helt af – det hele bliver afleveret tilbage igen – ofte til stor morskab for alle tilskuerne.

En magisk og underholdende oplevelse!
Sunnys show er svært at beskrive, og det er simpelthen noget, der blot skal opleves. Sunny optræder til alle typer events over hele landet. Gør jer selv og jeres gæster en kæmpe tjeneste og lad dem nyde et magisk show med Sunny Cagara. Det vil I sent glemme!

BLIV KONTAKTET

Send os en uforpligtende forspørgsel på Sunny Cagara. VI svarer altid tilbage lynende hurtigt (ofte indenfor et par timer), og vi hjælper med at finde det helt rette show til jeres fest.

Lignende entertainere

 • Morten Duerell
  Magisk underholdning af fineste karakter!
 • SImon Olesen
  Magisk comedy, som tager jeres gæster med storm!
 • Tryllekunstner Nicolaj Mogensen
  Nicolaj Mogensen
  En magisk og tempofyldt oplevelse!
SE ALLE ENTERTAINERE

Book en Tryllekunstner

Book en tryllekunstner til jeres næste fest fra Tryllekunstner-booking .dk. Gør jeres event magisk og uforglemmeligt!