sjov til 60 års fødselsdag

Sjov til 60 års fødselsdag

Underholdning og sjov til 60-års fødselsdag. Find de sjoveste ideer her.

Skal du til en stor 60-års fødselsdag – og vil du gerne have inspiration til, hvad du kan lave af underholdning? Nedenfor for du tips til 3 sjove ideer, som kan bruges til store fødselsdage. Det er altid en sjov mulighed for at bidrage til, at fødselaren får den fødselsdag, han eller hun drømmer om. Dog findes der alverdens forskellige ideer derude, som kan bruges til begivenheder som denne. Derfor kan der være behov for at få lidt inspiration med på vejen, så du nemmere kan beslutte dig for, hvad du hælder mest til. 

ideer til sjov og underholdning til 60 års fødselsdagen 

  • Hvorfor rejser gæsterne sig op?
  • Nostalgi-æsken
  • Seddel under tallerken
  • Lej en professionel tryllekunstner

Underholdning og sjove ideer til 60 års fødselsdagen

Hvorfor rejser gæsterne sig op?

Den første idé til et sjovt indslag til en 60-års-fødelsdag er legen: ”Hvorfor rejser gæsterne sig op?” Den går kort fortalt ud på, at hele selskabet skal lære hinanden bedre at kende. Derudover kommer fødselaren i centrum, hvilket er en god idé, når det netop er ham eller hende, der holder festen og fylder rundt. 

Måden, du arrangerer legen på, er ved, at du inden festen har skrevet en række sætninger ned. Det kan være sætninger såsom: ”Alle, der har gået i folkeskole med fødselaren, rejser sig op”, eller: ”Alle, der er i familie med fødselaren, rejser sig op”. 

På den måde kan du hurtigt samle selskabet og introducere hver og en på en mere overskuelig måde. Fødselaren placeres i midten og skal efterfølgende gætte sammenhængen mellem gæsterne, der rejser sig op. Du kan løbende gøre punkterne sværere og sværere – eller mere og mere pinlige. 

Nostalgi-æsken


Et andet sjovt indslag til at bidrage til sjov underholdning er legen, der bliver kaldt for ”nostalgi-æsken”. Det er en leg, der går ud på, at alle gæster i selskabet skriver en sød eller sjov oplevelse, som de haft sammen med fødselaren, ned på et papir. Papiret foldes efterfølgende sammen og lægges ned i den hemmelige æske, der gemmer på hyggelige nostalgier om fødselaren. 

Legen udvikler sig i det øjeblik, hvor fødselaren læser alle sedler i æsken og gætter på, hvilke gæster hun har haft de respektive oplevelser med. Det er både en hyggelig og sjov leg, som bringer gode minder frem. Fødselaren kan efterfølgende tage æsken med hjem og læse de mange skriverier, når hun får lyst. 

Seddel under tallerkenen 

Et tredje indslag til en 60-års kan være legen, der bliver kaldt ”seddel under tallerkenen”. Formålet er her, at du forinden laver X antal sedler, der svarer til antal gæster. Her skriver du forskellige gøremål og adfærd, som hver enkelt gæst skal forsøge at efterleve. Det kan for eksempel være: ”Du skal skåle én gang i timen”. På den måde får alle gæster hver især en opgave, og det kan på mange måder løsne stemningen og resultere i en sjov underholdning. 

Formålet er, at de andre gæster ikke kender til de små opgaver, og derfor er det løbende hyggelige og sjove overraskelser. Underholdningen kræver ikke det store og er nem at arrangere uden, at det skal koste dig noget. Det er især en leg, der er god, hvis der allerede er mange indslag i forvejen. 

Lej en dygtig tryllekunstner

Hvis I vil skabe en magisk stemning og give jeres gæster en fantastisk oplevelse så skal man gøre lidt ekstra. Her kan en tryllekunstner altid hjælpe til. Med et trylleshow fra en dygtig og professionel tryllekunstner giver I jeres gæster og fødselaren et fantastisk indslag som får alle til at sidde som limet fast til stolen.

Hos Tryllekunstner-booking.dk har vi samlet Danmarks bedste tryllekunstnere, så du kan finde den tryllekunstner, der passer perfekt til jeres fest.

Book en tryllekunstner her.