underholdning til privatfest

Underholdning til privatfest

Skal I holde privatfest så bør der være noget god underholdning og et par festlige indslag som alle jeres gæster vil kunne nyde. Her har vi samlet nogle af de bedste ideer, som I kan gøre brug af, hvis I vil have noget sjov underholdning med.

Der er rigtig mange sjove og gode muligheder, når man skal vælge de rette festlige indslag at inkludere til dagen. Nogle af disse indslag kan man lave selv og der vil også være forslag til at booke professionel underholdning som fx en tryllekunstner. Det gennemgår vi alt sammen herunder.

Sjove og festlige indslag og underholdning til privatfesten er fx:

  • En sjov Tip 13er
  • Ordkæden
  • Ballondans
  • Mim ens kendt person
  • Hvem er bedst til?
  • Hit med sangen
  • Book en tryllekunstner

Festlige indslag og underholdning til privatfesten

Herunder gennemgår vi nogle af de sjove indslag. Husk at mange af disse kan laves om så de måske passer endnu bedre til netop jeres privatfest. Mange af disse indslag gør sig godt hvis forskellige betingelser er opfyldt: nogle er fx sjovere hvis man er mange gæster med til festen, mens andre er bedre, hvis der kun er inviteret et mindre antal gæster. Andre indslag vil gøre sig godt hvis gæsterne kender hinanden på forhånd, mens andre vil fungere som en god ice breaker, hvis mange af gæsterne ikke kender hinanden på forhånd.

En sjov tip 13er

En sjov quiz vil altid gøre sig godt til festen. Her kan man forberede sig ved at lave spørgsmål, der har med forskellige emner at gøre. Tænk fx over hvilke gæster, det er der er inviteret. Hvis mange af gæsterne er sports-interesseret kan det være en fordel at lave spørgsmål indenfor netop denne genre.

Ordkæden

ordkædenOrdkæden er en rigtig sjov selskabsleg, der altid gør sig godt til festen. Her skal man starte med at dele gæsterne op i hold af 5 personer. Nu får alle limet et bogstav under hver fod. Nu får holdene at vide at de skal stave et givent ord. Så snart ordet er blevet givet skal deltagerne altså stille sig op, så de står i den rækkefølge ordet staves i.

Det første hold, der stiller sig op i den rigtige rækkefølge således at ordet er stavet korrekt under fødderne vinder runden.

Ballondans

ballondansBallondans er den klassiske festleg, hvor man får en ballon bundet om foden og så skal springe hinandens. Skønt den for de fleste nok forbindes med en leg, der passer sig bedst til børnefødselsdagen, så er den nu også sjov at lave for voksne!

Mim en kendt

Mim en kendt person er en sjov festleg, der får alle engageret. Man starter med at skrive en række kendte personer ned på små stykker papir. Disse lægges nu ned i en skål.

Nu deles gæsterne op i hold. Fordelen ved denne leg er at man ikke behøver være ret mange på hvert hold, og jo færre der er med på holdene jo sjovere bliver legen faktisk. Man starter første runde ved at det første hold sender en person op, som nu får to minutter til at mime så mange kendte personer fra skålen som muligt. Hver gang holdet gætter personen får holdet et point.

Man kan evt. gøre legen en smule lettere ved at man i første runde ikke skal mime men derimod forklare personen med ord – uden selvfølgelig at kunne nævne personens navn. Når alle kendte personer har været brugt kan man starte en ny runde, hvor man denne gang skal mime de samme kendte personer igen.

Hvem er bedst til?

hvem er bedst tilMan skal starte med at forberede en række dyste til bestemte deltagere. Det kan fx være at man laver en dyst omkring hvem der er klogest indenfor et bestemt emne eller en dyst omkring hvem der hurtigst kan spise en slik snørebånd med munden. Nu skal de resterende gæster gætte på, hvem der er bedst til de forskellige discipliner. Hvis man gætter rigtigt på, hvem vinderen er, får man et point.

Hit med sangen

hit med sangenHit med sangen kender de fleste og her er der rig mulighed for at lave legen så den passer godt ind til ens fest. Grundlæggende går legen ud på at man giver en gæst nogle støjdæmpende høretelefoner på ørene, så de ikke kan høre sig selv. Nu bliver der spillet et stykke musik i hovedtelefonerne og nu skal han eller hun nynne dette musiknummer for de andre gæster.

Man kan evt. dele gæsterne op i hold. Hver deltager får så fx et minut til at nynne så mange sange for holdet som muligt. For hver sang, der bliver gættet korrekt får man et point. Vinderholdet er selvfølgelig

Book en tryllekunstner

festlige indslag til privatfestMange af disse lege og indslag herover gør sig godt til at ruske gang i selskabet og samtidig give en masse at grine af. Hvis man virkelig vil skabe en fest, der huskes, så kan det dog være at man skal overveje at booke underholdning udefra som fx en tryllekunstner.

En tryllekunstner skaber rammerne for en fest, der vil huskes længe efter. Her vil alle blive indblandet og jeres gæster vil nyde de mest utrolige effekter, der bryder med virkeligheden igen og igen.

Hvis I vil booke en tryllekunstner til jeres fest så læs mere her.