underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost

Søger I den perfekte underholdning til den kommende firmajulefrokost? Så finder I al den inspiration I har brug for her!

Det er vigtigt at man skaber de rette rammer for en firmajulefrokost med den bedstmulige stemning og hvor alle gæsterne fra første sekund kommer i feststemning. Den nemmeste måde at sikre dette på er ved at vælge nogle sjove indslag og selskabslege, der ligges i løbet af aftenen.

Nogle af de sjoveste indslag, der kan bruges som den perfekte underholdning til firmajulefrokosten er:

 • Skumfiduser i munden dysten
 • Lav en stafet
 • Stav ord med fødderne
 • Gæt en baby-legen
 • Book en tryllekunstner

Dette er nogle af de indslag, der vil blive forklaret og gennemgået her.

 

Sjove ideer til firmajulefrokosten

Herunder finder du inspiration til underholdningen. Husk at mange af disse indslag sagtens kan ændres og tilpasses så de passer bedst muligt ind til jeres firmajulefrokost. Er I for mange gæster til et bestemt indslag eller kender gæsterne ikke allesammen hinanden? Det er ting, der kan være smarte at tænke over, når man udvælger dem.

 

Skumfiduser i munden

Skumfiduser i munden dysten er altid sjov og kan laves på rigtig mange forskellige måder. Hele humlen er egentlig blot at få nogle af kollegerne ud på slap line ved at proppe en masse skumfiduser i munden på dem…

Den typiske måde at lave dysten på er ved at hvert et hold vælger en person, der skal have skumfiduser i munden. Når man har fået munden fyldt op skal man trække en seddel hvor der fx står navnet på en kendt person. Nu skal man forklare hvem denne person er for de andre.

Man kan istedet for en kendt person, skrive en sang, som den uheldige deltager nu skal forsøge at synge eller nynne for de andre.

 

Lav en stafet

Stafetter er altid sjove og gør sig rigtig godt til firmajulefrokosten, hvor det er let at dele gæsterne op i hold, som måske skal dyste mellem hinanden i flere stafetter i løbet af aftenen. Der er mange måder at lave sjove stafetter på. Stafetter kan dække over meget og det behøver ikke altid nødvendigvis være at man skal nå hen til punkt a og så tilbage igen. Det vigtigste er, at det bliver en disciplin som får konkurrence instinktet frem hos gæsterne.

 • Hop på et ben og tilbage igen.
 • Blyant bundet om livet og nu skal man forsøge at ramme den ned i en flaske.
 • Hvem kan nævne flest x? (Fx hvem kan nævne flest hovestæder, bilmærker etc.)
 • Byg højeste tårn af Lego.
 • Byg længste kæde af papir clips.

 

Stav ord med fødderne

Den her er sjov og anderledes. Man skal her stave ord med bogstaver under fødderne.

Man skal have delt deltagerne op i hold af 4. Nu får hver gæst et bogstav limet eller klistret et bogstav under foden. Nu nævnes et ord som skal staves af holdene. Ordet må selvfølgelig max være 8 bogstaver langt. Det hold der først stiller sig op i den sekvens så ordet staves korrekt vinder runden.

 

Borddame leg

Hvis man gerne vil få blandet alle gæsterne så de kommer til at sidde med folk, man måske normalt ikke snakker med til daglig eller fra en anden afdeling så er det altid sjovt at lave en borddame leg.

Der er mange måder at gøre det på, og her er pointen at få blandet gæsterne så godt som muligt på en sjov måde.

 • baby billeder: her skal alle tage et billede af dem selv med som baby. Nu trækker man et billede og skal finde personen på billedet. Når dette er lykkedes er det altså ens nye bordherre eller borddame.
 • Gæt en hemmelighed: Alle skriver en hemmelighed om dem selv. Det bør selvfølgelig kun være en lille sjov uskyldig hemmelighed, som man godt kan tåle at andre høre. Nu foldes alle sedler sammen og nu trækker man herefter en seddel. Nu skal man finde ud af hvem der har skrevet sedlen.
 • En superkræft: Det samme som overstående, men hvor man istedet skriver en superkræft.

 

Book en tryllekunstner

sjov til firmajulefrokostHvis man virkelig vil sikre at aftenen bliver gjort ekstra speciel, og samtidig sikre at stemningen kommer helt i top så kan man også overveje at booke en tryllekunstner, der kan lave et moderne, fascinerende og ikke mindst vildt sjovt trylleshow. 

Her hos tryllekunstner-booking.dk har vi landets bedste tryllekunstnere, der optræder over hele landet. Glem klicheen om den gammeldags tryller med høj hat og kanin – når du booker en tryllekunstner fra os vil du opleve et moderne trylleshow som alle gæsterne vil elske og blive fascineret af fra første sekund.

Book en tryllekunstner nu!