tryllekunstner i københavn

Tryllekunstner i København

BOOK EN TRYLLEKUNSTNER TIL JERES NÆSTE FEST NÆR KØBENHAVN.

Gør jeres næste fest til en fest med højt humør og god stemning ved at booke en professionel tryllekunstner. Her har vi samlet vores tryllekunstnere, som optræder i København og omegn.

Når du vælger en tryllekunstner fra Tryllekunstner Booking er du altid i sikre hænder, da vi har samlet nogle af landets førende tryllekunstnere. Her på siden finder du de tryllekunstnere, som optræder til fester og arrangementer i København og som regel også på resten af Sjælland. Hvis du har spørgsmål, eller allerede har udset dig en tryllekunstner, du ønsker at booke, så kan du hurtigt og enkelt bruge kontaktformularen, i siden eller beskrive dit event nærmere på Kontakt os siden.

Anders Lilleøre

Karsten Sørensen

Klaus Mulbjerg

Peter Andreas

David Tholander

Michael Frederiksen

Anders Møller

Mads Fencker

Nicolaj Mogensen

Andreas Larsen

SImon Olesen

Kristian Skovbo

Henrik Specht

Skal du bruge underholdning til et bestemt arrangement?
Vi har opdelt denne side nemt og overskueligt, således at du hurtigt kan finde magisk underholdning til lige præcis den type arrangement du skal afholde. Hvis du mangler en tryllekunstner, der kan gøre jeres fødselsdag til en uforglemmelig fest så tag et kig på siden for tryllekunstner til fødselsdagen. Ligeledes har vi en side, hvis du eksempelvis leder efter en tryllekunstner til julefrokosten eller en side, hvis du vil give konfirmanden (og resten af gæsterne) en uforglemmelig overraskelse til konfirmationen. Se mere på tryllekunstner til konfirmation. Som udgangspunkt optræder alle vores tryllere over hele landet, men hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at spørge nærmere.

Hvilken performer skal man vælge?

tryllekunstner KøbenhavnVi har selvfølgelig kun samlet de bedste af de bedste performere her på siden. Hvilken tryllekunstner man derfor skal vælge er derfor langt hen af vejen op til personlige præferencer. Vil man give sine gæster en oplevelse der er proppet med magiske momenter og utrolige effekter, hvor kæberne rammer gulvet gennem hele showet så kan det være en god ide at vælge en tryllekunstner, der optræder med dette i mente. Men hvis man derimod vil have en performer som sikre at jeres gæster samtidig med at de forundres også for lov at grine en masse så kan det være at man skal vælge dette aspekt til for at gøre det så godt som muligt for sine gæster. Det kommer endnu engang i mange tilfælde an på hvad ens publikum vil have. Hvis man er til julefrokost hvor stemningen er i top og hvor der måske allerede er røget et par snaps og noget juleøl indenbords så er det måske en god ide at vælge en af tryllekunstnerne, der optræder med et glimt i øjet og sørger for at man at der både er utrolig magi og en masse grin. Mange af stand up tryllekunstnerne låner teknikker fra stand uppens verden og det giver dermed en ekstra god effekt, når der mellem de mange stærke og utrolige effekter er en masse gode grin.

Det skal selvfølgelig understreges at uanset hvad man vælger, så kan man godt føle sig sikker på at gæsterne har en oplevelse i vente, der er udover det sædvanlige. Det er ikke for sjov at trylleri er blandt de mest populære indslagstyper til fester over hele landet: det giver nemlig en fantastisk oplevelse, som giver en masse at snakke om bagefter. Hvis du skal bruge en tryllekunstner til et arrangement, der afholdes i København eller omegn, så skal du ikke holde dig tilbage, brug kontaktformularen allerede nu til at finde en performer der passer perfekt til jeres fest eller event.

Hvilke stilarter findes der?

Som allerede nævnt ovenover så er der mange forskellige stilarter at vælge imellem. Og man får hurtigt overblik over de forskellige kategorier når man kigger i listen af dygtige tryllekunstnere herover.  Man kan eksempelvis vælge en tryllekunstner som Simon Olesen, som altid optræder med charme og sikre at trylleriet er i højsædet, men der bliver også smidt en masse jokes ind – både under og over bæltestedet som altid får publikum til at skraldgrine!

Kontakt os