• Karsten Sørensen
  • Tryllekunstner
  • Video

Karsten Sørensen

Tankevridende og inspirerende entertainer

Karsten Sørensen har siden år 2007 leveret underholdning til et utal af privatarrangementer samt store og små erhvervs arrangementer i hele landet. Her har han guidet gæsterne igennem hans imponerende og tankevækkende show. Hvor han ved hjælp af psykologiske manipulationer har påvirket gæsterne til, at gøre præcist det han vil have dem til. Derudover fokuserer han på kropssprog og gæsternes reaktioner, for at kunne læse sig frem til ting som pinkoder og navne.

Under showet inddrager Karsten flere af deltagerne, hvilket gør at underholdningsværdien stiger og får gæsterne til at huske det unikke show og værten vil blive anerkendt for det forrygende indslag.

Showets varigheder kan tilpasses efter arrangementet og har tidligere passet til events med 10 – 600 gæster. Karsten har derfor en bred erfaring med at tilpasse showet, så det passer perfekt til hvert arrangement.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Mads Fencker

Klaus Mulbjerg

Henrik Specht