Tryllekunstner til Fødselsdag

tryllekunstner-til-fødselsdag

GIV FØDSELAREN EN MAGISK OVERRASKELSE!

Book en tryllekunstner til fødselsdagsfesten idag, og giv fødselaren og gæsterne en gave, som sent vil blive glemt. En tryllekunstner til fødselsdagen er altid et sikkert hit, da tryllekunstneren kan få fødselaren inddraget i showet på en hyggelig og sjov måde, som med sikkerhed vil give fødselaren en fødselsdag, som ikke er prøvet før!

Passer altid godt ind til enhver fødselsdagsfesten

Vores tryllekunstnere har alle stor erfaring med at optræde til fødselsdagsfester, og du kan derfor altid føle dig sikker på at det bliver en fødselsdag, som vil blive husket.  Uanset om man skal holde 18-års fødselsdag for sin store søn eller datter, 30-års fødselsdag for kæresten, rund fødselsdag for en ven eller måske 70 eller 80-års fødselsdag for en af sine forældre så er det vigtigt at man giver fødselaren en gave som skiller sig ud og vil nydt fuldt ud. Man kan altid vælge at give en fysisk gave, men en oplevelse vil altid forplante sig stærkere som et værdifuldt minde, og derfor er et trylleshow med en af vores tryllekunstnere altid det oplagte valg!

 

Vi anbefaler

Anders Lilleøre

Andreas Larsen

Michael Frederiksen

Klaus Mulbjerg

Anders Møller

Mads Fencker

Nicolaj Mogensen

SImon Olesen

Peter Andreas

Henrik Specht

Karsten Sørensen

David Tholander

Kristian Skovbo

Hvilket type show?
Der er flere forskellige former for shows, som tryllekunsteren kan fremfører. Normalt skelner man mellem et mere formelt fællesshow, som forgår for alle gæsterne på en gang, eller et close-up show, som lader tilskuerne komme helt tæt på magien, da tryllekunstneren her kommer helt tæt på publikum ved bordene. Begge trylleshows efterlader et stærkt indtryk på tilskuerne, som altid giver en masse at snakke om, og hvilket show man bør vælger kommer ofte an på, hvad man selv fortrækker, men også størrelsen på publikum og bordopsætningen spiller en rolle her. Et fællesshow plejer at passe godt ind til stort set alle selskaber, men det har nok den bedste effekt på selskaber af +20-30 gæster og opefter. Hvis man er et mere intimt selskab af under 20 eller 30 gæster, eller hvis gæsterne sidder ved mindre borde af 5-10 personer, så er et close-up show et veloplagt valg. Det giver altid en nærværende og sublim oplevelse at opleve, når det virkligheden bøjes lige for øjnene af en!

Voksenfødselsdag
Uanset typen af fødselsdagen har vi en tryllekunstner, der kan hjælpe med at sprede magisk stemning. Til en voksenfødselsdag kan man passende vælge en tryllekunstner, der blander humor og magi sammen i en cocktail som efterlader et stærkt indtryk på tilskuerne. Her kan man også – alt efter stemningen til fest, vælge en tryllekunstner, som er mindre stueren, og som hurtigt kan få folk til at skraldgrine.

Familiefødselsdag
Til en fødselsdag for både familie og venner i alle aldre vil en tryllekunstner ligeledes passe godt ind. Tryllekunstneren kan tilpasse showet så fødselaren bliver omdrejningspunktet, og de mange magisk og visuelle effekter vil underholde alle jeres gæster på tværs af gæsternes alder. Vi har et væld af charmerende og hyggelige tryllekunstnere, som passer godt ind til familiefødselsdagen.

Husk! Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige tryllekunstner, eller har andre spørgsmål, så er vi blot få klik væk fra at kunne hjælpe. Giv os et kald eller brug kontaktformularen, så vender vi altid hurtigt tilbage.

KONTAKT OS

Og få et uforpligtende tilbud