• Peter Andreas
  • Tryllekunstner
  • Video

Peter Andreas

Forbløffende magiske effekter med publikum i centrum

Tryllekunstner Peter Andreas bruger sin kække humor og sit magiske talent til at give jer en sjov oplevelse. Med 6 års erfaring og optrædener landet rundt, forstår han at skabe sjove interaktive bånd mellem sit publikum og sørger for at alle bliver underholdt.

Showet lægger fokus på højt tempo og stor publikumsinteraktion. Alle publikummer vil derfor få sig en nærværende oplevelse, når Peter Andreas indtager scenen. Showet består af magiske effekter, visuelle som mentale, men fælles for dem er, at de bliver serveret med sjov og aktiv publikumsinteraktion. Ting forsvinder og dukker op mærkelige steder, folk bliver aflæst og der er smil på alles læber.

Showet er ideelt til konfirmationer, fødselsdage, julefrokoster, sommerfester, firmaarrangementer mv. Peter tilpasser gerne showet efter ønske.
Varighed: 30-45 min.
Ønskes der close-up trylleri tilbyder Peter også dette. Her er der tale om en intens oplevelse og personlig oplevelse hvor miraklerne finder sted i tilskuerens egne hænder.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Anders Møller

Kristian Skovbo

Mads Fencker