underholdning til 30 års fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

Skal I snart holde 30 års fødselsdag, så er det vigtigt at underholdningen kommer til at sidde lige i skabet. Kun sådan kan man give gæsterne en oplevelse, de sent vil glemme!

Underholdning til 30 års fødselsdag som altid gør sig godt:

  • Margretheskål leg
  • En sjov stafet
  • Isteringer i munden-legen
  • Den anderledes stoleleg
  • Book en tryllekunstner til 30 års fødselsdagen

Det er vigtigt at gæsterne aldrig kommer til at kede sig, og med nogle af disse indslag vil det være helt sikkert at der kommer masser af smil og grin med til fødselsdagsfesten. Før man vælger de indslag der skal med, så kan man evt. tænke lidt over hvor mange gæster, der er inviteret og hvorledes alle kender hinanden på forhånd. Det kan hjælpe med at sætte nogle rammer for, hvad man skal lave af sjove indslag og selskabslege.

Ideer og sjov til underholdning til 30 års fødselsdag

Herunder finder du al den inspiration du skal bruge, når underholdningen skal vælges.

Margretheskål legen

Margretheskål legen er den klassiske leg, hvor man skal gætte kendte personer. Man kan starte ved at bede alle gæsterne om at skrive en kendt person på to eller flere lapper papir. Disse ligges nu ned i en skål, så man har en stor håndfuld kendte personer. Det må gerne være internationale personer, og ligeledes må det også gerne være fiktive. Det kan også være sjovt at skrive en person som måske er med til selskabet. Her er det blot vigtigt at man ved at alle kender denne person (måske fødselaren).

Nu kan legen begynde. Man starter med at dele gæsterne op i to hold, som skal dyste mellem hinanden. Nu sender første hold en deltager op som skal trække et navn fra skålen. Nu skal man på tid forklare hvilken person, der er tale om, uden at bruge det rigtige navn på personen. Når holdet har gættet personen, må man tage en ny person op. Man får antal point alt efter  hvor mange personer holdet har gættet korrekt. Nu er det næste holds tur, og nu skal deres deltager følge trop.

Når alle de kendte personer har været gennemgået kan næste runde begynde. I næste runde kommer der det twist at man denne gang ikke må snakke, men derimod skal mime personerne.

En sjov stafet

en sjov stafetEn sjov stafet eller flere stafetter er en god ide til at få sparket gang i festen. Der er rigtig mange måder at lave stafetter på. Man kan fx lave den klassiske hvor man skal løbe med et æg på en ske. Man kan også lave en anden, hvor deltagernes ben er bundet sammen, og man dernæst skal hoppe sig frem til et mål før de andre. Der er rigtig mange ideer, og man kan som sagt sagtens inkludere flere stafetter i løbet af aftenen.

Isteringer i munden

Isteringer i munden legen siger måske sig selv. Det er en sjov leg, hvor en deltager får to eller tre isteringer i munden og nu skal udføre en opgave. Det kan fx være at man skal synge en sang, som de andre så skal gætte.

Det kan dog også være en anden ide, hvor man ikke skal synge en sang, men derimod skal forklare en kendt person.

Stoleleg

stolelegStoleleg – ikke at forveksle med stoledans er en sjov og anderledes selskabsleg. Man starter med at dele op i hold af 5 personer. Nu skal man stille en stol ud til hver deltager, så der står fem stole på række for hvert hold.

Nu skal alle deltagere stille sig op på stolen. Forklar nu deltagerne at når du siger til, så skal de stille sig fra venstre stol mod højre med dem, der er lavest til størst i højden. Det hold, der først udfører denne opgave har vundet dysten. Man kan lave mange flere runder, hvor man fx kan sige, dem der har fødselsdag først skal stille sig længst til højre, eller dem der har flest søskende skal stille sig fra højre mod venstre og så videre.

Book tryllekunstner

sjov til 30 års fødselsdagDu kan også vælge at booke en dygtig tryllekunstner. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi altid anbefaler dette indslag, da en tryllekunstner ALTID kan sørge for at stemningen bliver hevet op til loftet og gør så alle gæsterne får sig en oplevelse, ud over det sædvandlige som vil blive snakket meget om blandt alle bagefter.

Et trylleshow er altid meget fleksibelt og det kan ligges på de fleste tidspunkter i løbet af dagen eller aftenen til fødselsdagen. Det er underholdning som både fascinere og får folk til at grine. Her på tryllekunstner-booking.dk har vi samlet Danmarks førende tryllekunstnere, så du kan vælge den der passer bedst til jeres arrangement. Er du i tvivl og har brug for hjælp, så hjælper vi selvfølgelig lige med det samme!

Book en tryllekunstner her!