Underholdning til sølvbryllup

underholdning til sølvbryllup

Søger I god og super sjov underholdning til jeres kommende sølvbryllup? Læs med og få inspiration her.

Det er vigtigt at sølvbrylluppet bliver så sjovt for alle gæsterne som overhovedet muligt. Derfor er det altid en god ide at fylde dagen eller aftenen med en række sjove indslag, selskabslege og måske booke en tryllekunstner, som vi også vil fortælle om her.

Sjov underholdning til sølvbrylluppet kan fx være nogle af disse indslag:

  • Mim en kendt person-legen
  • Limbo
  • Elastik legen
  • Baby billeder
  • Tip en 13er
  • Book en tryllekunstner

Alle disse vil vi snakke om her!

Ideer og sjov til sølvbryllup

Herunder finder ud de mange sjove og skøre indslag og selskabslege, der passer perfekt til sølvbrylluppet.

Mim en kendt person

Mim en kendt person er en rigtig sjov leg, og man kan næsten allerede ud fra beskrivelsen høre hvad det drejer sig om. Man skal starte med at forberede en række kendte personer.

Det skal her gerne være kendte personer som alle kender og det må både være virkelige og fiktive personer (ofte vil de fiktive endda være lettere at mime, da de har nogle mere nemmere kendetræk).

Nu kan legen begynde! Man starter ved at dele gæsterne op i to hold og nu skal det første hold sende en deltager op, som skal mime. Man trækker en person, og har nu fx to minutter til at mime så mange kendte personer som muligt.

Limbo

Limbo dans kender de fleste, og det gør sig også rigtig godt til et sølvbryllup. Man skal måske dele det op så der er en børneversion, hvis der er børn med og en for de voksne, der er klar til at vise deres limbo skills.

Det eneste det kræver er en stang, man kan danse under, og før det kan blive en rigtig og ægte limbo dans, så skal man også gerne have limbo musikken kørende mens legen er i gang.

Elastik legen

Elastik legen er sjov og anderledes. Man starter med at give alle gæster 5 elastikker, der skal sættes rundt om håndledet. Nu forklares at man om lidt når festlegen går i gang, ikke må sige ordet “NEJ”. Så simple er reglerne. Og det lyder ganske vist simpelt, men tro mig – det er det på ingen måde. Festlegen kan evt. forløbe hen over en time eller to, måske mens man spiser forretten og hovedretten. Hvis en anden gæst for en til at sige det forbudte nej ord, så skal man give en af sine elastikker til den person.

Når tiden er slut, er vinderen altså den, som har fået flest elastikker fra de andre.

Baby billeder

Baby billeder er en borddame leg, og det er en god måde at få mixet alle gæsterne, hvis man gerne vil have at alle skal sidde på nogle nye pladser, hvor man får snakket med nogle nye personer. Det er altså en rigtig god icebreaker leg.

Man beder alle gæsterne om at tage et billede af sig selv med som baby. Nu skal man alle trække et baby billede og nu gælder det om at finde den person, der er på billedet. Når man har fundet denne person er det altså ens bordherre eller borddame.

Tip en 13er

Tip en 13er er sjov og ligetil. Man kan altid selv bestemme hvilke spørgsmål quizzen skal indeholde, og hvis man vil gøre den lidt mere personlig, så der spørges ind til spørgsmål omkring sølvbryllup parret, så er det også altid en oplagt ide.

Book en tryllekunstner til jeres sølvbryllup

sjov til sølvbryllupHvis man virkelig vil give sølvbrylluppet et magisk pust, der samtidig gør at festen kommer til at skille sig ud og iøvrigt gør at festen kommer til at stå ekstra stærkt i hukommelsen for alle gæsterne, så kan det være at man skal overveje en tryllekunstner.

Hos tryllekunstner-booking.dk har vi landets bedste tryllekunstnere, der optræder i hele landet. Vi har tryllekunstnere indenfor enhver prisklasse og genre, og vi hjælper altid med at finde den bedste tryllekunstner til jeres sølvbryllup.

Læs mere her.