Tryllekunstner til Konfirmation

tryllekunstner til konfirmation

GIV KONFIRMANDEN EN OPLEVELSE FOR LIVET

Det er altid vigtigt at man sørger for at konfirmationen bliver en uforglemmelig for både konfirmanden og de resterende gæster. Et trylleshow er det perfekte indslag til netop dette formål. Med et trylleshow til konfirmationen bliver stemningen og tempoet hevet op i højeste gear, og gæsterne får motioneret lattermusklerne samtidig med at de bliver tryllebundet over det ene umulige trick efter det andet.

Konfirmanden i centrum
Vores tryllekunstnere herunder har alle stor erfaring med at optræde til konfirmationer, og de fleste skræddersyr showet til netop jeres konfirmation således at konfirmanden bliver stjernen i showet – men på en afslappende måde, så han/hun kan nyde showet i fulde drag sammen med resten af gæsterne.

Vi anbefaler

Peter Andreas

Anders Lilleøre

SImon Olesen

Mads Fencker

Andreas Larsen

Kristian Skovbo

Karsten Sørensen

Henrik Specht

Nicolaj Mogensen

David Tholander

Michael Frederiksen

Anders Møller

Klaus Mulbjerg

Alt afhængigt af selskabets størrelse, er der forskellige showformer som passer bedre end andre. Til mindre selskaber af 10-25 personer er et fællesshow altid en forrygende ide, til at give gæsterne en helt unik oplevelse, som alle vil huske lang tid fremefter. Ved større selskaber er et fællesshow selvfølgelig også en mulighed, men her er det også altid en god ide at booke et “close-up” show: i et close-up show opleves magien på helt tæt hold, da tryllekunstneren her optræder helt foran gæsterne ved de enkelte borde i selskabet.

       

Dette giver en mere unik, personlig og ikke mindst utrolig stærk oplevelse, da magien bliver endnu mere umulig i det at effekterne sker så tæt på – og i ovenikøbet ofte direkte i hænderne på tilskuerne. Her kommer alle gæsterne i centrum, og i et close-up show lægges der ekstra vægt på høj publikums interaktion!

Hvis I har spørgsmål er I selvfølgelig altid mere end velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan skabe de bedst-mulige rammer om netop jeres konfirmation!

KONTAKT OS

Og få et uforpligtende tilbud