• Andreas Larsen
  • Tryllekunstner
  • Video

Andreas Larsen

Gøglet magi, når det er bedst!

Andreas Larsen er på overfladen en tryllekunstner i klassiske forstand, og han har proppet sit show med gakkede og gøglede umuligheder, som med sikkerhed får jeres gæster til at tabe underkæben samt få et stort smil på læben!

Underholdning til alle målgrupper!
Tryllekunstner Andreas Larsen har på trods af sin unge alder, allerede stor erfaring på scener rundt over hele landet. Hans speciale er familieshows, hvor publikum har et stort aldersspænd. Han formår altid at inddrage hele rummet, så alle får sig en nærværende oplevelse, som forstærkes af Andreas’ lune og charmerende personlighed. Andreas optræder med en rolig stil, som publikum altid kan lide og der passer ind i alle forsamlinger, og fra første sekund at Andreas træder ind på scenen, kan publikum læne sig trygt tilbage i sæderne og mærke, at de er i trygge hænder.

Prisbelønnet underholdning!

Andreas er en prisbelønnet tryllekunstner, der har trukket flere pokaler hjem til tryllekonkurrencer. I 2016 vandt en flot 2. plads ved DM i trylleri. Desuden har Andreas tilegnet sig stor erfaring med at optræde for alle aldersgrupper efter flere år i Cirkus Big.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Mads Fencker

Peter Andreas

Kristian Skovbo