• Anders Møller
  • Tryllekunstner
  • Video

Anders Møller

Moderne og charmerende magi!

Anders Møller er blandt landets førende tryllekunstnere og han ved altid, hvordan man giver netop jeres publikum et show med hårdslående magi, som får selv den mest skeptiske tilskuer til at læne sig tilbage og nyde showet!

Anders har mange års erfaring i at optræde på scener over hele landet, og han optræder med en charmerende stil, der altid vinder publikum over så snart Anders træder ind på scenen. Anders lægger altid vægt på stor publikumsinteraktion, og alle gæsterne vil derfor få en personlig, nærværende og unik oplevelse, når Anders får det umulige til at blive muligt. Anders lægger høj vægt på at publikum skal have den bedst-mulige oplevelse, og derfor vil publikum selvfølgelig sidde i dyb forundring – men de vil også få motioneret lattermusklerne godt og grundigt igennem showet!

Anders skaber de perfekte rammer for jeres event
Anders har mange års erfaring med at optræde for publikummer over hele landet og til alle typer arrangementer. Han laver enten et fællesshow for alle gæsterne på én gang eller et “close-up” show. Fællesshowet er for større forsamlinger, mens close-up showet forgår helt tæt på publikum ved deres borde. Anders’ show er altid det perfekte indslag, hvis man vil have stemningen i top, og forkæle sine gæster med en unik oplevelse, der vil blive husket tilbage på med stor forundring!

Læs mere på anders-magic.dk.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Karsten Sørensen

Kristian Skovbo

Anders Lilleøre