Tryllekunstner pris

Velkommen til Tryllekunstner-booking.dk. Landets førende bureau med speciale i at booke landets førende tryllekunstnere til arrangementer over hele landet. Vi får tit stillet spørgsmålet: Hvad koster det at booke en tryllekunstner? Det er et spørgsmål, der er svært at svare på, men jeg vil alligevel give et overblik over priserne her.

Hvad koster det at booke en tryllekunstner?

tryllekusntner prisDet er svært at komme med en fast pris på at booke en tryllekunstner, da der er mange forskellige faktorer der spiller ind. Først og fremmest så kommer det an på hvilken dato arrangementet ligger. Derudover så spiller det også ind hvilken arrangementstype man afholder. Prisen er generelt højere til et firmaarrangement end et privatarrangement. En anden ting der spiller ind er antallet af gæster til arrangementet – jo flere gæster der er med, jo mere omfattende er forberedelserne til showet og derfor går prisen derefter. Sidst men ikke mindst så ligger hver performer på sit eget prisniveau og det betyder at vi har mulighed for at finde den perfekte performer til netop jeres budget til festens underholdning.

Som tommelfingerregel kan man dog gå efter følgende priser:

  • Privatarrangement (Fødselsdag, konfirmation, bryllup etc.): 3000 til 10.000.-
  • Firmafest: 4500 til 30.000.-
  • Teambuilding: 5000 til 25.000.-
  • Messestand: 5000 til 10.000 pr. dag.

Disse priser bør dog læses med et forbehold, da de som sagt kun er vejledende, og vi har både tryllekunstnere der ligger lavere end disse priser og tryllekunstnere, der ligger over.

Se alle vores tryllekunstnere her!

Hvorfor vælge en tryllekunstner?

tryllekusntner pris
Med en tryllekunstner til sin fest kan alt lade sig gøre! Rammerne for hvad der er umuligt og muligt bliver vendt på hovedet og det er altid til kæmpe stor fornøjelse for alle gæsterne. Med publikum i centrum bliver de taget igennem et show med magiske momenter, der er helt og aldeles utrolige og som bliver snakket om længe efter. Jeres gæster vil konstant sidde med tanken: “Hvordan skete det lige?” og det er altid utroligt at være vidne til når nogle af Danmarks bedste tryllekunstnere folder sig ud på scenen. At holde fest kan være stressende, da der altid er meget der skal sørges for: man skal finde et sted af afholde festen, man skal have bestilt mad, man skal have pyntet op, og sidst men bestemt ikke mindst skal man have fundet den helt rette underholdning til festen. At finde den rette underholdning kan være svært, da det aldrig er til at sige, hvordan det vil blive taget imod af gæsterne. Mange vælger at lave underholdningen selv, men ligeså mange vælger at booke professionel underholdning udefra. Tryllekunstneren har gennem de sidste par år oplevelet et popularitets boost der er blevet sat i værk af de tryllekunstnere du finder her på siden, som har taget trylleriet som underholdningsform ind i det nye årtusinde. Det betyder altså at man godt kan glemme alt om de stereotype høje hatte og habitjakke. Det hører for de fleste den gammeldags tryllekunstner til og derimod kan man forvente et trylleshow med fart over feltet og moderne trylleri, som du og dine gæster aldrig har oplevet det før!

Hvorfor vælge os?

tryllekusntner prisDer er mange grunde til at vælge os, når du skal booke en tryllekunstner. Du kan læse meget mere om disse grunde her. Kort sagt så er det bl.a. fordi vi har mange års erfaring med at booke tryllekunstnere ud til arrangementer over hele landet. Vi har lynhurtig service og et top højt service niveau og vi gør altid ekstra meget ud af at få sat de absolut bedste betingelser for netop jeres arrangement. Desuden så vil du her på siden kun finde performere som betragtes som landets førende tryllekunstnere. Du kan derfor være sikker på at I får besøg af en tryllekunstner, der kan give jeres gæster en oplevelse der er magisk og udover det sædvandlige. Hvis man blot har set en tryllekunstner på TV så har man kun følt en lille bid af det man har i vente! Forkæl jeres gæster med et trylleshow, der vil forvandle jeres fest til et magisk minde for alle, både børn og voksne!