underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup

Når skal holde kobberbryllup – hvad end det er ens eget eller måske får ens forældre eller et andet tæt familiemedlem, så bør man gøre dagen så speciel som mulig. Det kan man bl.a. gøre ved at inkludere en masse sjov underholdning på selve dagen eller aftenen. Der er mange ideer, der fungerer perfekt til god og sjov underholdning som vil gøre festen super sjov for alle. Ideerne er mange og tæller alt fra nogle sjove lege til måske at booke en dygtig og professionel tryllekunstner, der kan tage gæsterne med storm og som vil hjælpe med til at gøre festen til noget helt særligt og mindeværdigt (Det er ikke nogen hemmelighed at vi her hos Tryllekunstner-booking hælder mest til denne ide ;-)).

Af sjove ideer til gode indslag og underholdning til kobberbrylluppet er fx:

 • En sjov quiz om kobberbryllupsparret (Måske en kahoot quiz)
 • Margretheskåls legen
 • Seddler under tallerknen
 • Book en dygtig tryllekunstner

Du kan finde et udvalg af nogle af landets dygtigste tryllekunstnere her.

Ideer og sjov til underholdning til kobberbryllup

Herunder finder du en uddybende forklaring på nogle af de mange sjove ideer du kan bruge og som gør sig perfekt til jeres kommende kobberbryllups fest.

En sjov quiz om parret

quiz til kobberbryllupJo mere personlig man kan gøre sin underholdning jo bedre og sjovere bliver det. Med en quiz kan man nemt lave en masse sjove spørgsmål der spørger direkte ind til ting, der omhandler kobberbryllups parret og som derved gør quizzen ekstra personlig. 

Det er også altid sjovt at lave en lille dyst ud af, hvem der i grunden kender parret bedst. Man bør her lave alsidige spørgsmål som måske vedrører dem begge og som alle som udgangspunkt bør have bare en lille chance for at svare på.

Det kan fx være:

 • Hvor mødte de hinanden for første gang?
 • Hvor har deres yndlingsferie været?
 • Hvem har skoene på i forholdet?

Margrethe skål

Margretheskåls legen er altid sjov og gør at alle kan blive indblandet på en hyggelig og meget morsom måde. Legen kan gøres mere kompleks og deles op i flere runder, hvis man har lyst til det.

Grundreglerne til legen går ud på at man skal bede alle om at skrive en kendt person ned på et stykke papir. Nu blandes alle disse nu sammen i en skål. Alle deles nu op i to hold, som herefter skal dyste mod hinanden. Man starter med at sende en deltager op fra første hold som skal trække en seddel fra skålen. Nu får man to minutter til at forklare så mange personer fra skålen som mulig. Den lille hage er her at man ikke må bruge personens navn. Så jo flere personer som resten af holdet når at gætte på de to minutter, jo bedre er det og jo flere point scorer holdet. Herefter er det næste holds tur. Og man laver legen indtil, der ikke er flere sedler tilbage. 

Herefter kan man lave en ny runde hvor man denne gang skal mime personerne og altså ikke må snakke. Man kan gøre legen lidt hurtigere ved at have forberedt nogle personer selv.

Seddler under tallerkenen

seddel under tallerkenSeddler under tallerknen kender du måske allerede. Det er en klassisk selskabsleg som ofte laves fx til kobberbryllups festen. Man skal her forberede sig ved at skrive små missioner ned til hver enkelt person. Man skriver missionen ned på en lille lap papir og denne ligger man under hver tallerken for hver gæst.

Når alle har sat sig til bords fortæller du nu at du har lagt en lille mission til alle under deres tallerken. Man skal læse sin mission og må ikke se hinandens. Nu skal man resten af aftenen udfører sin mission. 

En mission kunne fx være:

 • Hold en tale for kobberbryllupsparret på mindst 30 sekunder.
 • Stil dig hen til kobberbryllupsparret uden at sige noget i 30 sekunder.
 • Skål hver gang en af gæsterne fra dit bord rejser sig op. 
 • Læg arm med en af personerne fra et andet bord.

Book en tryllekunstner

sjov til kobberbryllupHos Tryllekunstner-booking.dk har vi landets største udvalg med nogle af de bedste tryllekunstnere – til alle prisklasser. Hvis man vil sikre at festen bliver gjort til noget helt særligt så er en tryllekunstner altid det sikre valg. 

Med en tryllekunstner bliver alle gæster indblandet og samtidig vil alle få sig en oplevelse, der siger spar to når først det umulige begynder at ske lige for øjnene af jeres tilskuere. 

Book en dygtig tryllekunstner eller læs mere.