underholdning til 18 års fødselsdag

Underholdning til 18 års fødselsdag

Står I og søger den perfekte underholdning til den kommende 18 års fødselsdag? Så find masser af inspiration til de sjoveste og bedste indslag til fødselsdagsfesten her!Det er vigtigt at man sikre at hverken gæsterne eller fødselaren kommer til at kede sig til fødselsdagsfesten. En af de stensikre måder at undgå dette er ved at udvælge et par sjove indslag, der kan få gang i festen og sikre at ingen kommer til at kede sig.Sjove indslag, der fungerer perfekt som god underholdning til 18 års fødselsdag:
  1. Grine-legen
  2. Barberskum på ballon
  3. Tip en 13er
  4. Hit med sangen
  5. Book en tryllekunstner
Dette er nogle af de indslag, vi vil gennemgå og forklare herunder!

Ideer og sjov til 18 års fødselsdag

Læs med her og få inspiration til sjove indslag I kan bruge til festen. Husk på, at man nemt kan lave en smule om i nogle af disse indslag og selskabslege for at tilpasse dem jeres fest. Måske er I for mange til at lave et bestemt indslag eller måske kender gæsterne ikke hinanden godt til nogle af dem. Tænk derfor over hvordan man kan tilpasse dem bedst muligt til jeres rammer.

Grine-legen

Grine legen er super sjov, og så får man samtidig grinet en masse igennem!Udvælg alle de deltagere, der skal være med til legen og som gerne skal være gode til at holde et stabilt poker-face. Gerne over 10 personer, men ikke mere end 20.Nu stilles disse personer i en cirkel. Nu starter en person ved at sige HA. Nu siger personen til højre: “HE”, og dernæst siger personen til højre igen “HO”. Denne sekvens gentages. Så man skiftes til i cirklen at sige, Ha, HE og HO. Dette gøres indtil der er er en af deltagerne der ikke kan holde masken og kommer til at grine. Nu er denne person ude af legen. Man fortsætter altså indtil der kun er én person tilbage.

Barberskum på ballon

Barberskum på ballon siger måske allerede sig selv bare ved at læse titlen. Man skal puste en række balloner op. Nu får disse påtegnet et fjollet ansigt og nu skal der barberskum på ballonen svarende til der hvor skægget ville sidde.Nu får hver deltager en ballon med barberskum og nu skal man hurtigst muligt få alt barberskummet af ved at bruge en skraber. Den person der først får skummet af har vundet.

Tip en 13er

Tip en 13 er rigtig sjov. Det er egentlig bare en quiz, hvor der kan spørges ind til mange sjove ting. Man kan dele quizzen op i forskellige kategorier. Man kan også vælge at spørge ind til personlige ting for fødselaren. Det kunne fx være:
  • Hvad hed fødselarens første kæreste?
  • Hvad er fødselarens livret?
  • Hvad er fødselarens yndlingsfag i skolen/gymnasiet?

Hit med sangen

Hit med sangen er altid sjov og den kan laves i mange varianter. Hele pointen ved legen er egentlig blot at få gæsterne ud på slap line ved at synge sange på de mest akavede og sjove måder.Den klassiske måde at lave legen på er ved at give en deltager lydtætte hovedtelefoner på. Nu spilles en sang i hovedtelefonerne og nu skal deltageren forsøge at nynne sangen for de andre, som nu skal gætte sangen.Man kan også lave en anden variation af legen, hvor man istedet skal synge sange, men med munden fuld af isteringer!

Byg et Lego tårn

Dette siger nok også sig selv og skønt det kan lyde som en børneleg, så er det faktisk rigtig sjovt! Man skal have samlet en masse Duplo klodser og samtidig dele deltagerne op i to hold. Nu skal man på tid (fx 2 minutter) bygge det højeste Lego tårn.

Kahoot

Kahoot er egentlig ikke en selskabsleg i sig selv, men derimod en rigtig smart app, hvor man kan lave quizzer og lignende, som alle kan være med til på samme tid ved at bruge deres smartphone. Man kan derfor fx lave sin Tip en 13er quiz med Kahoot. Det smarte ved dette er at man omgående kan se resultaterne for, hvordan deltagerne klarer sig. Hvis man har en storskærm tilgængelig er det også et plus.

Book en tryllekunstner

Det er ikke nogen hemmelighed at vi anbefaler at booke en tryllekunstner, der kan lave et show, der får jeres gæster til at blive forbløffet og samtidig får grinet en masse!Man kan komme rigtig langt med selskabslege og festlege, men hvis man virkelig vil sikre at alle gæsterne og fødselaren får sig en overraskelse, der gør at dagen bliver husket og samtidig skiller dagen ud fra alle andre fødselsdagsfester så er det uden tvivl en tryllekunstner man skal have fat. Hos os har vi samlet landets bedste tryllekunstnere, så du kan finde den, der passer jeres fest bedst.Vi har tryllekunstnere i alle prisklasser og som optræder over hele landet.Book en tryllekunstner her.