underholdning til privat julefrokost

Underholdning til privat julefrokost

Hvis I er på udkig efter noget af den bedste underholdning I kan lave til en hyggelig privat julefrokost, så læs med her, for her finder I nogle af de indslag og ideer som gør sig suverænt bedst til netop den private julefrokost!

Ideer til sjove indslag til privat julefrokost

  • Borddame leg
  • Den store hatteleg
  • Limbo
  • Stolelegen
  • Tegn og gæt
  • Book en tryllekunstner

Det er ingen hemmelighed at vi her hos Tryllekunstner Booking er en lille smule farvet i og med at vi nok hælder en lille smule til sidstenævnte. Med en dygtig og professionel tryllekunstner vil I kunne skabe den bedste julefrokost for alle gæsterne, så den med sikkerhed vil blive en julefrokost, der vil huskes længe efter.

Men det kommer vi tilbage til! Herunder finder du en uddybende forklaring på nogle af de bedste indslag og ideer til god underholdning til jeres private julefrokost.

Ideer og sjov til den private julefrokost

Læs med herunder for at få nogle sjove ideer og inspiration. Husk at man af disse lege og indslag ofte vil kunne laves om eller justeres lidt på, så de måske kan tilpasses endnu bedre ind til jeres julefrokost!

En sjov borddame leg

borddame legMed en sjov borddame leg, der kan man få sat alle gæsterne ned en sjov måde, så de bliver blandet godt og grundigt mellem hinanden. Man bør dog vær opmærksom på at denne leg fungerer bedst hvis man er minimum 10 gæster og gerne +20.

Legen kan laves på mange måder og pointen med det hele er som sagt, at få sat alle gæsterne ned ved deres sidemakker på en sjov måde. Man kan evt. bede alle gæsterne om at skrive en lille hemmelighed ned om dem selv og dernæst tage denne med til aftenen. Nu blandes alle disse stykker papir ned i en pose, og man skal herefter trække en hemmelighed. Nu skal man gå rundt mellem hinanden og finde den, som hemmeligheden passer på. Når man har fundet ham eller hende er dette ens sidemand eller sidekvinde.

Den store hatteleg

hattelegDette er en super sjov festleg som alle vil kunne grine med på! Man starter med at uddele en hat til alle deltagerne. Gerne så sjove som mulig og evt. kan man gå på loftet for at finde nogle af de sjove og kiksede nytårshatte.

Nu forklare man deltagerne at man i den næste times tid (eller så lang tid legen nu varer) ikke må sige en række ord. Det kunne fx være at man ikke må sige Nej, Ja, Måske og tak. Disse ord kan evt. skrives ned på et stykke papir eller en tavle så alle kan se dem klart og tydeligt. Hvis man får en anden deltager til at sige et af disse forbudte ord, skal denne deltager overrække sin hat til denne. Hele legen går altså ud på at få skaffet sig så mange hatte som muligt når tiden løber ud.

Limbo

Denne selskabsleg kræver nok ikke megt forklaring. Det er selvfølgelig den gode gamle limbo leg. Her skal man blot bruge noget god musik, der kan spilles imens legen er i gang og selvfølgelig en stav – måske et kosteskaft, der kan bruges.

Stolelegen

Stoleleg er en anderledes leg, og du kender den måske ikke så her kommer en forklaring. Man skal dele gæsterne op i to eller fler hold med mindst 5 personer på hvert hold. Nu skal hver deltager stille sig op på en stol. Stolene står ved siden af hinanden i holdene. Så fem på række for hvert hold. Nu får alle holdene en opgave: det kunne fx være at du fortæller at alle hold skal stille sig i rækkefølgen fra ældst til yngst fra højre mod venstre. Det første hold, der klarer opgaven vinder, og man må selvfølgelig ikke rører jorden, så bliver man disket.

Herefter kan man lave en ny runde og finde på en anden opgave. Det kan fx være at alle med noget blåt skal stå længst mod højre eller lignende.

Tegn og gæt

tegn og gætTegn og gæt kender de fleste nok også og derfor behøver vi nok ikke at give en større forklaring. Hvis man vælger at lave dette indslag, så bør man have flere store stykker papir  eller måske en tavle klar, så alle kan se hvad der tegnes.

Du bør selvfølgelig forberede dig ved at have skrevet nogle sjove ting, der skal tegnes. Her kan man få ideer ved at inddele legen i kategorier.

Book en professionel tryllekunstner

sjove ideer til privat julefrokostHvis der skal skabes en magisk stemning til jeres private julefrokost så kan et trylleshow med en af vores moderne tryllekunstnere altid klarer sagen! Dette indslag vil ingen med sikkerhed have set komme og derfor gør det sig også ekstra godt, da det hjælper med at få aftenen til at skille sig ud. Et trylleshow giver altid en masse at snakke om, og så fungerer det som den perfekte ice breaker.

Hvis I overvejer at booke en tryllekunstner, så finder I landets bedste tryllekunstnere her på Tryllekunstner-booking.dk. I er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis I har brug for hjælp til at vælge den rette.

Find den perfekte tryllekunstner til jeres arrangement her.