underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest

Sjove idéer til underholdning ved dit firmaarrangement

Det er så vigtigt, at medarbejdere har det godt sammen, for så er motivationen for at gøre et godt stykke arbejde også større. Derfor er det også afgørende, at der er firmaarrangementer, hvor de kan komme tættere på hinanden og hygge sig. Det kræver dog, at aftenen byder på god underholdning. 

Kan du mærke at dit firmaarrangement er ved at nærme sig, og mangler du nogle gode idéer til underholdning ved festen? Læs med her, og få tre bud på god underholdning, som helt sikkert vil få dine medarbejdere eller kollegaer til at have det sjovt. 

Sjove indslag og underholdning til firmafesten

  • Få tegnet jeres kollegaer
  • Talent konkurrence
  • Bordleg
  • Gæt og grimasser
  • Borddame leg
  • Book en tryllekunstner

Sjove ideer og indslag til firmafesten

Tegninger der giver smil på læben

En anden form for underholdning, der tager kegler ved et firmaarrangement, er at hyre en tegner ind til at lave karikaturtegninger af dig og dine kollegaer. På blot få minutter vil tegneren fange de mest karakteristiske træk ved din kollegas ansigt og få det ned på papir. Det er underholdende at følge med i, samtidigt med at det er et minde, som medarbejderne kan tage med hjem eller måske endda hænge op på kontoret, så de i lang tid vil mindes det fantastisk sjove event, som blev holdt på arbejdspladsen. 

[Jeres firmanavn] har talen

talent konkurrenceDet kan også være sjovt at lave sin egen underholdning. Man behøver ikke hyre nogen ind for at få et godt show alligevel. Et talentshow kan være en hylende morsom måde at lære ens kollegaer bedre at kende. De fleste har sikkert set programmet Danmark har talent og man kan med fordel lave en version, der forgår for ens kollegaer.

Det kan være, at ham nede fra HR er genial med en triangel eller at hende fra lageret kan jonglere med kegler på en ethjulet cykel. Ved at holde jeres eget talentshow er der ikke nogen talenter, der er for store eller for små, det gælder bare om at have det sjovt. For at skabe overblik kan det gøres ved, at alle har muligheden for at tilmelde sig både som solister eller i grupper, mens de, som ikke føler for at stå på en scene, stadig kan få sig et godt grin og være med til at stemme på vinderen af talentshowet. 

Bordleg

En bordleg er altid sjov og gør sig rigtig godt til firmafesten. Forbered legen ved at lægge små missioner under tallerknen til hver en gæst. En mission kan være alt lige fra at man skal skåle mindst tre gange under forretten til at man på et tidspunkt skal holde en tale under hovedretten. Det kan ligeledes være at ens mission er at man skal snakke med en person fra hvert et bord. Kun fantasien sætter grænserne her.

Gæt og grimasser

Gæt og grimasser er super sjov at lave, når man vil have godt gang i selskabet. Du skal forberede en række ord eller sætninger.

Nu deles deltagerne op i to hold. En person fra første hold sendes op og trækker nu en seddel. Man skal nu mime det, der står på sedlen for de andre på holdet uden at sige et ord. Jo flere ting, der gættes rigtigt jo flere point scorer man.

Borddame leg

En borddame leg er altid god da den hjælper med at mine selskabet op, så man kommer til at sidde sammen med en person, som man måske ikke normalt ville have siddet med. Ligeledes er det en rigtig god ice breaker, da som regel ligger først på aftenen så gæsterne mødes.

En borddame leg kan laves på flere måder. Fx kan man bede alle kvinderne om at lægge deres sko i en stor pose. Nu skal mændene trække en sko og finde ejeren. Når man har fundet ejeren er dette ens borddame.

Man kan også gøre det ved at bede alle om at tage et billede af dem selv med som baby. Nu trækker man et billede og skal finde ud af, hvem babyen er.

Book en tryllekunstner

sjov og ideer til firmafestMan kan komme rigtig langt med mange af de sjove indslag og lege, som er beskrevet herover. Hvis man gerne vil gøre noget ekstraordinært for gæsterne og give dem en firmafesten som vil blive snakket om længe efter, så skal man måske overveje at booke en tryllekunstner. Vi har her hos Tryllekunstner Booking samlet landets dygtigste tryllekunstnere, som kan sætte godt gang i jeres firmafest.

Med en moderne tryllekunstner kan I forvente tankelæsning, fingerfærdighed og manipulation af virkeligheden som vil få jeres gæster til at sidde mundlamme. Samtidig blandes magien ofte med en god portion humor, så der også vil blive plads til masser af grin.

Lad os hjælpe jer med at finde den perfekte tryllekunstner til jeres firmafest. Læs mere og kontakt os her.