Tankelæser

tankelæser

Tankelæsning vil altid få jeres gæster til at blive ekstremt fascineret når tankerne bliver læst på de mest utrolige og umulige måder. Tankelæsning er blevet enormt moderne indenfor de sidste par år, og det skyldes ikke mindst at det altid efterlader jeres tilskuer mundlamme efter at være vidne til at de mest utrolige tankeksperimenter.

Her hos Tryllekunstner Booking har vi samlet nogle af landets absolut dygtigste tankelæsere. Alle jeres gæster vil blive betaget og nogle af tankelæserne her på siden benytter sig kun af denne genre, mens andre bruger elementer som stand up og blander det ind i et større trylleshow. Hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte tankelæser til jeres show, så kan du kontakte os her (selvfølgelig helt uforpligtende).

Uanset hvem I vælger så vil jeres gæster efterfølgende sidde tilbage og stille spørgsmålstegn ved, om det nu engang ikke alligevel er muligt at få sine dybeste tanker læst!

Hvilken tankelæser skal I vælge

Hvis du søger et rendyrket tankelæsnings show, hvor alle gæster i publikum vil føle at deres tanker bliver læst, så kan vi bl.a. anbefale et show med

Hvis du søger en professionel tryllekunstner, der blander tankelæsning ind i deres show samtidig med at der sker andre utrolige ting, så anbefaler vi fx:

Hvorfor booke et tankelæsnings show

tankelæsning

Tankelæsning er blevet populært indenfor de seneste år. Dette skyldes bl.a. populære tv-shows fra udlandet men også danske shows som fx Jan Hellesøes Fucker med din Hjerne. Tankelæsning er altid fascinerende og utroligt at være vidne til, forde det helt grundlæggende er så utroligt at noget så privat som vores tanker kan blive læst.

De dygtigste tankelæsere skyr ingen midler for at manipulere gæsterne til at tænke på bestemte mønstre, ord eller farver og det bliver derfor så meget mere utroligt når det umulige pludselig kan lade sig gøre. Underbevidstheden er en utrolig stærk kraft, og det er nok især fordi det stadig er så ukendt et område at det netop bliver så meget mere spændende og interessant, når tankelæseren kan få os til at gøre præcist som denne ønsker.

Den store fordel ved tankelæsning som underholdning er samtidig at det er et indslag som alle vil kunne sætte sig og nyde, mens man samtidig bliver betaget og underholdt uden lige.

Lad os hjælpe med at finde den perfekte tankelæser. Kontakt os her.