Tryllekunstner Nicolaj Mogensen
Nicolaj Mogensen
Tryllekunstner
Video
book tryllekunstner

Nicolaj Mogensen

En magisk og tempofyldt oplevelse!

Nicolaj er en af landets dygtigste tryllekunstnere, og han ved altid hvordan man lynhurtigt får gang i selskabet med store magiske talent. Nicolaj startede sin magiske karriere tilbage i 2007 og i dag anses Nicolaj som én af de skarpeste performere i sin branche. Et velstruktureret og tempofyldt show med alverdens komiske indspark står i højsædet, når Nicolaj gør sit indtog på scenen. Der er altså garanti for et show, som gæsterne utvivlsomt vil huske og snakke om længe efter. Nicolaj optræder til alle slags events over hele landet, men hans spidskompetence ligger i optræde til firmaarrangementer, hvor han hurtigt sikre en magisk stemning, der gør festen uforglemmelig!

Som performer falder Nicolaj ikke under én bestemt kategori. Han er derimod en performer, der har sin helt egen og unikke måde at underholde og tryllebinde selskabet på – og det plejer at være dét, der gør ham så eftertragtet blandt arrangørerne.

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen Tryllekunstner Nicolai Mogensen

BLIV KONTAKTET

Send os en uforpligtende forspørgsel idag og hør om kunstneren er ledig til at underholde til netop jeres event. Vi svarer lynhurtigt, og hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Lignende entertainere

 • SImon Olesen
  Magisk comedy, som tager jeres gæster med storm!
 • Klaus Mulbjerg
  Hårdtslående magi i højt tempo!
 • Tryllekunstner Nicolaj Mogensen
  Nicolaj Mogensen
  En magisk og tempofyldt oplevelse!
SE ALLE ENTERTAINERE

Book en Tryllekunstner

Book en tryllekunstner til jeres næste fest fra Tryllekunstner-booking .dk. Gør jeres event magisk og uforglemmeligt!