• SImon Olesen
  • Tryllekunstner
  • Video

SImon Olesen

Magisk comedy, som tager jeres gæster med storm!

Forbered jer på en oplevelse uden lige, når Simon indtager scenen med storm! Simon er dobbeltdanmarksmester i trylleri og med mere end 12 års erfaring er der garanteret et både underholdende magisk og ikke mindst hylende morsomt show for jer og jeres gæster! Sæt jer godt til rette og lad jer betage af Simons utrolige evner!

Simon Olesen har mange års erfaring med at give publikummer over hele landet en særpræget oplevelse, som altid fylder lokalet med høj latter og stor forundring blandt publikum. Simon giver et underholdende show, hvor alle bliver snydt godt og grundigt. Simon har lånt en del elementer fra comedy-verdnen og han har krydret sit show med en masse humor og selvironi.

Giv jeres gæster en oplevelse de sent glemmer!
Simon designer sit show til netop jeres arrangmement, og han medbringer selv alt til sit show. Et show som iøvrigt kan nydes af alle publikumsstørrelser: hvad end I holder et mindre arrangement med 10-50 gæster eller en større fest med +100 gæster, så passer Simons show perfekt ind i rammerne. Simons show varer mellem 30-45 minutter, og han kræver blot 2×2 meters gulvplads, så alle kan nyde showet.
  

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

SImon Olesen

Henrik Specht

Mads Fencker