• Mads Fencker
  • Tryllekunstner
  • Video

Mads Fencker

Psykologisk tankelæsning du aldrig glemmer

Mads Fencker fik sit folkelige gennembrud i TV2’s Danmark har talent 2017. Med en blanding af psykologisk indsigt og sproglig afledning gætter Mads, hvad dig og dine gæster tænker på. Sæt samtalen i gang med et uforglemmeligt indslag. Det er både morsomt, forbløffende og lidt skræmmende, hvor meget Mads kan gætte.

Vil du overraske dine gæster, så er et show med psykologisk tankelæsning ideelt. Med et glimt i øjet forfører Mads alle deltagere med et humoristisk og nærværende indslag. Showet tager udgangspunkt i gæsterne til festen og I er sammen med til at skabe rammerne for en begivenhed, der vil blive snakket længe om. Publikums tanker bliver gættet, hemmeligheder bliver afsløret og frie valg bliver der manipuleret med. Præmissen for showet er både morsom og tankevækkende.

Mange år efter arrangementet, kan jeres gæster stadig huske Mads’ besøg. Showet tager udgangspunkt i jer! Der er ingen, der glemmer den gang farven på chefens underbukser blev afsløret eller koden til konfirmandens iPhone blev gættet. Gør dit arrangement uforglemmelig med underholdning i særklasse.

 

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Nicolaj Mogensen

Michael Frederiksen

Anders Lilleøre