• Klaus Mulbjerg
  • Tryllekunstner
  • Video

Klaus Mulbjerg

Hårdtslående magi i højt tempo!

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg vil give jeres gæster en charmerende og magisk oplevelse med hårdtslående magi og stand-up komik i særklasse! Klaus Mulbjerg er en af idemændene bag den populære DR3 serie, “Fuckr med dn Hjrne”, og hans kreative ideer kommer især til udtryk i hans shows.

En magisk oplevelse!

Et show med Klaus Mulbjerg er altid i en klasse for sig, og med sine mange års erfaring til arrangementer over hele landet vil Klaus’ magiske effekter passe godt ind i en hvilken som helst sammenhæng. Hvad end det er brudeparret, konfirmanden, fødselaren der skal have en magisk overraskelse, så står Klaus Mulbjerg klar til at give festens hovedperson og gæster en oplevelse, som skræddersyes til festen.

 

Sceneshow

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg har forskellige shows, og hans sceneshow er altid oplagt som en fælles overraskelse, hvis du mangler et frisk pust til at sætte gang i stemningen. Klaus leverer et show sprængfyldt med humor og magiske effekter. Klaus er desuden en mester i at gribe sjove situationsøjeblikke og derfor er der aldrig et af hans show, der er ens.

Close-up

hvis du vil give dine gæster en nærværende oplevelse, hvor de får lov at opleve det umulige på helt tæt hold er det et close-up show med Klaus Mulbjerg, du med sikkerhed skal vælge. I Klaus’ close-up show kommer dig og dine gæster til at opleve magien på helt tæt hold, da Klaus optræder i et uformelt setting helt foran bordene. Klaus Mulbjerg close-up show passer perfekt ind til mindre og mere intime arrangementer.

Kontakt

Send os en uforpligtende forspørgsel og hør om artisten er ledig. Vi hjælper altid med at skabe de bedste rammer for jeres fest!

Vi anbefaler også

Peter Andreas

Michael Frederiksen

Klaus Mulbjerg